Stílusiskola: tökéletes outfitek nyárra

Nyáron az elsődleges szempont az szokott lenni, hogy ne olvadjon le rólunk mindaz, amit magunkra aggattunk, azonban emellett többnyire szeretnénk csinosak és stílusosak is maradni. Most éppen olyan outfiteket gyűjtöttünk össze, amelyek ezek közül minden elvárásnak megfelelnek, mutatjuk a legjobbakat!

olvass tovább

Stílusiskola: kényelmes, mégis csinos outfitek rohangálós hétköznapokra

Ugye ismerősek azok a napok, amikor a munka mellett még egy csomó más dolgot is el kell intézned, és úgy érzed, sosem fogsz a végére érni? Nos talán kicsit megkönnyítheted a dolgod, ha közben jól érzed magad a bőrödben, amihez egy nagyszerű lépés lehet a tökéletes outfit kiválasztása. Most ahhoz hoztunk néhány tippet, hogy hogyan állíthatsz össze ilyenkor kényelmes, mégis csinos szetteket!

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek hűvösebb nyári napokra

Bár éppen tombol a kánikula, a nyár eleji időjárásból kiindulva nem lehetünk benne biztosak, hogy ez még két hónapig ki fog tartani, ráadásul még mostanában is előfordul, hogy nagyon sok helyen éjszakára kifejezetten leesik a hőmérséklet. Ezért most olyan összeállításokat gyűjtöttünk össze, amelyekben stílusosak és csinosak lehetünk hűvös nyári napokon vagy estéken.

olvass tovább