Kulcsszó keresés /


Olyan vagyok, mint egy valóságos kohó, tele tűzzel - Meryl Streep 67 éves

Meryl Streep, a fenti gondolat gazdája, ma ünnepli 67. születésnapját. Nem állítok azzal valótlant, ha azt mondom, ő ma a legtehetségesebb nő Hollywoodban, legalábbis az én 'best actress'-listámon egészen biztosan az első helyet kapja. És nem csak tehetséges színésznő, hanem négy gyermekes anyuka is, feleség, és ember, aki fütyül a konvenciókra, felemeli a hangját a szexizmus és a környezetszennyezés ellen, és nem próbál meg harminc évesnek látszani, hanem gyönyörű, ragyogó, természetes nő. Meryl Streep stílusalbuma következik a kedvenc filmjeimmel kiegészítve, amikben ő játszotta a főszerepet. Isten éltesse a színésznőt!

olvass tovább

Oscar 2016: 35 estélyi ruha, amit látnod kell

  • 2016. február 29.

Nagy örömmel kezdjük ezt a hétfőt, hiszen Nemes Jeles László Oscar díjat nyert a Saul fiával ma hajnalban. Továbbá megtört az átok, Leonardo DiCaprio vihette haza az arany szobrocskát a legjobb férfi főszerepért. Egész éjjel követtük az eseményeket, nagyon izgultunk, és túl a nagy drukkon, most egy kicsit könnyedebb oldaláról tekintünk a hajnali órákra. Oscar ruhamustra következik:

olvass tovább

A legsármosabb Oscar-díjas színészek

  • 2016. február 23.

Ahogy azt kell, a hölgyek után következzenek a Legjobb színész aranyszobor büszke alfahímjei! Reméljük, jövőre Leonardo DiCaprio is megcsípheti toplistánk egyik helyét - innen is szurkolunk neki!

olvass tovább

A leggyönyörűbb Oscar-díjas színésznők

  • 2016. február 22.

Február 28-án kerül megrendezésre a 88. Oscar-díjátadó gála, amit már most tűkön ülve várunk! A nagy napra készülvén, sorra vettük az elmúlt évek Legjobb színésznőnek járó díj gyönyörű nyerteseit. Következzen a Stylemagazin tízes toplistája!

olvass tovább

Ezek a legviccesebb mémek és gifek Leoról és az Oscar-díjról

  • 2016. január 28.

Február 28-ig még egész biztos meg fogja mozgatni a vicces kedvű emberek fantáziáját, hogy vajon nyer-e DiCaprió Oscar-díjat, vagy sem. Az elmúlt egy év mém- és gif-termése így sem szerény ebben a témában, mi pedig nagy kedvelői vagyunk a jó humornak. Ezért összegyűjtöttük nektek a legkacagtatóbb képeket Leóról és az ő elérhetetlen vágyáról. Egy hónap múlva minden kiderül.

olvass tovább

Íme, az Oscar-jelöltek listája!

  • 2016. január 14.

Tűkön ülve vártuk, hogy jelölik-e a Saul fiát a legjobb idegennyelvű film kategóriában, persze a többi kategória esélyeseire is feszült izgalommal tippeltünk. Most végre itt van a hivatalos lista!

olvass tovább