Kulcsszó keresés /


7 tipp az optikailag hosszabb lábakért

  • 2017. március 26.

Elérkezik a könnyed nyári ruhák, miniszoknyák és rövidnadrágok ideje, ami együtt jár azzal is, hogy lábaink bizony naponta szem előtt lesznek. A legtöbb nő hosszú lábakról álmodik, és ez valóra váltható, legalább pár pillanatra. Hogyan? Egész egyszerűen! Ha a hírességeknél is bevált, nekünk miért lenne akadály? Vége a maxiszoknyákkal való takargatásának, lássuk a 7 tippet!

olvass tovább

Válassz szemüveget az arcformád szerint

Vannak emberek, akiknek jól áll a szemüveg, és vannak, akiknek nem. Micsoda tévhit! Egy jól megválasztott szemüvegkeret nemcsak öltöztet, de tökéletesen illeszkedik; segít, hogy az optikai lencse középpontja pontosan a pupilláddal egy vonalban helyezkedjen el a tökéletes látás eléréséért. Mivel szemüvegválasztásunkat a dioptria mellett elsősorban arcformánk határozza meg, ezért összegyűjtöttük nektek a legtrendibb kereteket arcformák szerint.

olvass tovább

Európai street food útmutató

  • 2016. november 13.

Ha igazán el akarsz merülni egy-egy ország konyhájának ízvilágában, ne háromfogásos menüket rendelj elegáns éttermekben, én az utcai pavilonokban árult finomságokra esküszöm. Első ránézésre talán bizarrnak tűnhetnek ezek az ínyencségek, de ízük garantáltan kárpótolni fog mindennemű optikai hátrányért.

olvass tovább

Variációk melltartóra

A mesés nyári ruhákból és felsőkből kikandikáló, nem odaillő fehérnemű csöppet sem szexi, inkább illúzióromboló. A melltartó a fürdőruhával szemben intimitást sugall, minél több ember látja annál inkább elvész a varázsa. Funkciója elsősorban a takarás, a tartás és az optikai korrekció.

olvass tovább

Kedvenc animációs filmjeink

  • 2014. október 28.

A Nemzetközi Animációs Filmszövetség (ASIFA) kezdeményezésére 2002 óta ünnepeljük a mai napon az Animáció Világnapját, annak emlékére, hogy 1892. október 28-án a párizsi Grévin Múzeumban megtartották Émile Reynaud Optikai Színházának első nyilvános vetítését, amely az első, folyamatos mozgóképvetítés volt a nagyközönség számára. Reynaud találmányával három évvel előzte meg a filmgyártás úttörőiként számon tartott Lumiére-fivérek első nyilvános filmbemutatóját.

olvass tovább

Más színben látják a világot

A Király utca 38. szám alatt található egy igazán különleges bolt, az Orange Optika. Az ide betévedők biztosak lehetnek benne, hogy nem a szabvány- és szódásszifon lencséjű, SZTK keretek közül válogathatnak. Az egyre népszerűbb üzlet tulajdonosával, Szabó Jánossal beszélgettem, aki feltűnő, vagány, piros szemüveges megjelenésével, már önmagában sejteti, hogy ez az optika más mint a többi.

olvass tovább