Kulcsszó keresés /


Lelked dalának Teliholdja

Egy csodálatos Telihold kerekedik ki vasárnap hajnalra, 6:44-re lesz teljességében. A Nap az Ikrek csillagképéből ragyog a Nyilas csillagaiban járó Holdra, ismét a két magyarság csillagkép aktiválódik, újabb lehetőséget adva a benned élő mag felismerésére.

olvass tovább

Milyen veled az ágyban? A csillagjegyed elárulja

  • 2020. január 11.

A csillagjegyeink adnak egy alap habitust, de hogy ez vajon egyezik-e az ágyban nyújtott teljesítményünkkel, azt csak a tapasztalataink bizonyíthatják. Mindenesetre, ha kíváncsi vagy hogyan szeretkezik egy oroszlán,vagy milyen az előjáték egy nyilassal, akkor nézd meg összeállításunkat. Hogy igaz vagy sem, azt majd a gyakorlat igazolja.

olvass tovább

Koncentrált erő és megállíthatatlan leszel – Mars a Bakban

Szombaton (2018. 03.17.) a Mars, a tüzes Nyilas jegyből átlépett a földies Bak zodiákus jelébe és itt is lesz egészen május közepéig, majd később újra vissza fog hátrálni ide. Ebből is látszik, Mars leckéje, amit a Bakban kifejtve szeretne megtanítani nekünk, lényeges. Az elkövetkezendő időszakban a lassan, de biztosan lépesek, többet érnek, mint a hirtelen, fejetlen megindulások. Ezt az óriás támogató erőt magunk mellé állíthatjuk, lássuk, hogy hogyan.

olvass tovább

A legenda szemével

  • 2018. február 28.

A Ferencvárosi Torna Club labdarúgócsapatának legendája, Nyilasi Tibor optimistán nyilatkozott az előttünk álló tavaszról - VIDEÓ!

olvass tovább

Amiket egy össze nem illő párnak mondanál

  • 2015. március 27.

Mindannyiunknak van egy olyan barátnője, aki még egyetemen (ne adj’ Isten, gimiben) találkozott élete szerelmével, akivel azóta is elválaszthatatlanok, és a baráti kör többi tagja jólesően irigykedik, amiért a csodapáros képes fenntartani a hullámvölgyekkel együtt is tökéletes párkapcsolatot. Illetve olyan barátnőnk is van, aki rátalált a hozzá legkevésbé illő férfira, és egyik problémából fejest ugorva a másikba próbál levegőhöz jutni egy minden bizonnyal levegő nélküli szobában. Nincs ablak, se ajtó, se semmilyen nyílás - veszett ügy. Te, mint jó barát mellette állsz, tanácsokat adsz neki, azonban nem cselekedhetsz, vagy ami még fontosabb érezhetsz helyette, így maradtak a memóriádat ellepő ki nem mondott megjegyzések megszámlálhatatlan kupacai.

olvass tovább