Kulcsszó keresés /


Milyen veled az ágyban? A csillagjegyed elárulja

  • 2024. február 02.

A csillagjegyeink adnak egy alap habitust, de hogy ez vajon egyezik-e az ágyban nyújtott teljesítményünkkel, azt csak a tapasztalataink bizonyíthatják. Mindenesetre, ha kíváncsi vagy hogyan szeretkezik egy oroszlán,vagy milyen az előjáték egy nyilassal, akkor nézd meg összeállításunkat. Hogy igaz vagy sem, azt majd a gyakorlat igazolja.

olvass tovább

A hajnali órákban lesz fokra pontos a Telihold a Rák és a Bak csillagjegyek tengelyén

Remélem, mindenkinek kellemesen telnek az ünnepek! Nézzük mik az aktualitások: a Vénusz kilépett végre az Uránusz szembenállásából és csupa támogatói fényszöget kap. A Merkúr visszahátrált a Nyilasba és már együttállásban van a Marssal, viszont ma bekapcsolódnak egy derékszögű háromszögbe. A hajnali órákban pedig lesz egy Teliholdunk a Rák jegyében.

olvass tovább

Érkeznek sorra a pozitív hatások

A mai napunkra több izgalom is jut, a mérleg mindkét oldalára téve némi súlyt… A jó hírek táborát erősíti, hogy ma a Mars is átlép a Nyilas jegyébe, a Hold pedig együttállásban lesz a Felszálló Holdcsomóponttal a Kosban. Negatív hatásként a Vénusz megkezdi együttállását a Mérlegben haladó Leszálló Holdcsomóponttal.

olvass tovább