Kulcsszó keresés /


7 elgondolkodtató film nyári estékre

A filmnézés remek módja a kikapcsolódásnak, függetlenül attól, hogy a romantikus, vagy akciófilmeket, a vígjátékokat vagy éppen a sci-fiket preferáljuk. Néha azonban nem árt az agyunkat úgymond aktívan kikapcsolni, és olyan filmeket választani, amelyek mélyebb gondolatokat mozgatnak meg azáltal, hogy morális, erkölcsi, etikai kérdéseket vetnek fel. Olyan kérdéseket, amelyekre nincsen feltétlenül megfelelő válasz, egyszerűen csak nem árt néha ezekre a témákra fordítanunk egy kis időt.

olvass tovább

13 film esős nyári estékre, amik után nem is fogod bánni, hogy otthon maradtál

Mostanában legalább annyi esővel kell megbirkóznunk, mint napsütéssel, így a szabadban eltölthető programok mennyiségét is kénytelenek vagyunk redukálni. Ettől persze nem kell kétségbe esni, hiszen otthon is kellemesen eltölthetjük az időt, ha a hangulathoz megfelelő filmet választunk. Azért, hogy a döntést megkönnyítsük, most tíz olyan filmet gyűjtöttünk össze, amiket mi egészen biztosan megnéznénk egy esős nyári estén.

olvass tovább

Stílusiskola: outfit ötletek forró nyári estékre

Ugye ismerős az érzés, amikor beköszönt az igazi forróság, úgy döntötök a barátaitokkal, hogy elmentek bulizni, de te úgy érzed, hogy legszívesebben pucéran mennél, csak hogy kevésbé legyen meleged? Természetesen nem muszáj ilyen radikális módszerekhez folyamodni, ilyenkor is lehetsz csinos és stílusos. Mutatjuk, hogy hogyan.

olvass tovább

10 csodás francia fim tavaszi estékre

A francia filmek azok, amelyeket pár képkocka után is egyszerű felismerni, hiszen mindet átjárja egyfajta könnyed, mégis elegáns báj, és amelyre önkéntelenül is a művészi jelzőt tudjuk a leginkább rásütni. Most azokat gyűjtöttük össze, amelyek akár könnyedek akár drámaiak, egészen biztosan feldobhatnak egy tavaszi estét, főként ha egy pohár bor társaságában nézzük meg őket!

olvass tovább

Almabor slushie

  • 2016. szeptember 27.

Be kell látnunk, hogy már tényleg itt az ősz, az időjárás is sokkal hűvösebb lett. Elmúltak a meleg nyári esték, amikor még rozét iszogattunk a barátokkal. Éppen ezért most hoztunk nektek egy egyszerű ital receptet, ami tökéletes az őszi estékre.

olvass tovább

Az idei nyár 4 legjobb kávés hűsítője

  • 2016. június 29.

A csajos nyári estéknek van egy semmihez sem fogható hangulata. Barátnőinknek elmondhatjuk a gondjainkat, örömeinket, és mi is meghallhatjuk az ő életükben történő eseményeket, a lelkükben végbemenő változásokat. A koktélok előtt azonban néha szükségünk van némi energiára, amelyet a klasszikus kávé italokon túl a különleges hűsítők is jelenthetnek. Múlt héten a Nespresso-nak hála egy nem mindennapi koffeinbombás délutánban lehetett részünk, így cikkünkben most a legjobb kávés receptekkel érkezünk hozzátok!

olvass tovább