Kulcsszó keresés /


Boldog születésnapot Nina!

  • 2016. február 13.

A hölgyek hajlamosak tagadni a korukból, Ninának azonban semmi oka rá, sőt ! Büszkén viseli: születésnapja nem bizonyít mást, mint sikerének töretlenségét. A nagy ünnepre ráadásul a francia művésznek Coco-nak köszönhetően mesés új, pöttyös ruhát is kapott – ez a Nina Pop. Összegyűjtöttünk nektek a szülinaposról néhány titkot, amit talán még ti sem tudtatok.

olvass tovább

Álom vagy valóság?

  • 2014. február 28.

Nina-nak hívják. Fiatal, gyönyörű és titokzatos. Keresi önmagát: egy utazás magában, egy labirintusban. Át kell hogy lépjen a tükrön? Vagy kövesse a hóbaglyot? Beleharapjon az almába? Lépje át a határait? Valami felvillan a távolban. Az erdő mélyén lévő házikó ablakából fény szűrődik ki. Behúzza pelerinjét, felgyorsítja lépteit. Valami odavonzza, de mi lehet az?

olvass tovább

Miben mutatkozzunk be a drága mamának?

  • 2013. március 10.

Ha esetleg éppen ezen a csodálatos tavaszi vasárnapon kívánna elvinni újdonsült párunk a drága mamához első ebédre, akkor feltétlen lapozzuk át Nina Ricci legújabb kollekcióját. Életmentő ötletek, egyenesen a párizsi divathétről.

olvass tovább

Exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére

  • 2012. február 17.

2012. februárjától a Douglas Parfüméria egy nagyszerű újdonsággal lepi meg törzsvásárlóit: ez a Box-Of-Beauty, mely egy kivételesen vonzó, luxus szépségdoboz, válogatás a szépségipar újdonságaiból: illatot, dekorkozmetikumot és bőrápoló termékeket tartalmazó csomag.

olvass tovább

Illatházak - NINA RICCI

  • 2008. január 24.

Elévülhetetlen érdemeket szerzett a francia elegancia terén,amelyet a Becsületrend Lovagjai címmel ismertek el. A divat építészének huszonnyolc évvel ezelőtt bekövetkezett halálával lezárult a háború előtti legnagyobb designer uralmának korszaka,de befolyása a mai napig megmaradt.

olvass tovább