Kulcsszó keresés /


Amerikai álom – avagy 3 hónap New York-ban (1.rész)

Sosem tartoztam a tengerentúl nagy rajongói közé. Ez alatt azt értem, hogy sosem hordtam amerikai zászlós pólókat vagy kendőket, nem álmodoztam L.A. –ről, nem reméltem, hogy valaha is Vegasban fogok meggazdagodni vagy, hogy sikeres hollywood-i színésznő leszek, és nem rajongtam amerikai együttesekért vagy színészekért sem.

olvass tovább

The City is our Playground!

  • 2015. április 09.

Imádnivaló, ahogy a sportruházat és az utcai viselet keveredik, ugye? Tökéletes akkor is, ha szeretnénk precízen, vagy nagyon alaposan és megfontoltan összeállítani a másnapi outfitet, vagy akkor is, ha csak éppen felkapunk valamit, és lássuk be: már egyáltalán nem mindegy az sem, mit viselünk sportolás közben. A kinyúlt mackónadrág és a több számmal nagyobb póló ideje réges-régen lejárt!

olvass tovább

New Yorker üzlet nyílt a Pólus Centerben

  • 2013. október 18.

Új vezető nemzetközi divatmárka, a NEW YORKER nyitotta meg üzletét a mai napon a látványosan megújult Pólus Centerben. A közel 1,000 négyzetméteres, legújabb koncepció szerint kialakított divatüzlet a bevásárlóközpont egyik fő folyosóján várja vásárlóit.

olvass tovább

Modelltempó: Szikszai Johanna

  • 2013. július 02.

Sokaknak ismerős lehet az arca a Devergo a New Yorker a Triumph az s.Oliver, vagy a Puma kampányokból. Jelenleg Párizs és Budapest között ingázik, és hamarosan New Yorkba is ellátogat, ahol kétség kívül újabb sikereket fog elérni. Johanna egy elbűvölő egyéniség, éppen, mint a képeken...

olvass tovább

New Yorker 2011 tél - fishbone

  • 2011. október 14.

Ha olyan laza és vagány ruhát szeretnél magadra ölteni, amely egy nagyobb séta alkalmával melegen tart, akkor nézz körül a New Yorker-ben. Fel a kapucnis pulcsikkal, sapkákkal, s irány a város!

olvass tovább

Lady Gaga és a New Yorker közös kollekciója

  • 2010. április 16.

Lady Gaga és New Yorker közös kollekcióját a 2010-es Dél-Afrikai futball világbajnokságra tervezték. Az ezerarcú (vagy hajú) énekesnő arcával ékesített ruhák és kegytárgyak hamarosan kaphatóak lesznek, főleg persze azoknak, akik a helyszínen is meg szeretnének tekinteni pár mérkőzést.

olvass tovább