Kulcsszó keresés /


Attól függetlenül, hogy neki nem kellesz eléggé, te még tökéletesen elég vagy

  • 2020. december 31.

Talán az egyik legnehezebb dolog a világon elfogadni azt a tényt, ha nem vagyunk elég jók valakinek. Ez nem jelenti azt, hogy egyébként nem vagyunk elég szépek, intelligensek, ambiciózusak, figyelmesek és odaadóak. Egyszerűen csak arról van szó, hogy a szeretetünket nem a megfelelő embernek szeretnénk adni. Ilyenkor általában magunkat okoljuk, pedig elegendő lenne kívülről vizsgálni a helyzetet, és észrevenni, hogy a szeretett személy nem illik hozzánk.

olvass tovább

Amikor nem kellesz eléggé - Te is ezekkel hitegeted magad randi után?

  • 2020. október 07.

A párkeresés sosem egyszerű, hiszen megakad valakin a szemed, kezdődik is a reménykedés, hogy ő is észrevesz téged.Ha ez végre valahára megtörténik, akkor három napig izgulsz a randi előtt azon törve a fejed, hogy mit vegyél fel, és miket mondj majd. Végre eljön a várva várt nap, találkoztok, minden szuper, megbeszélitek, hogy szeretnétek még látni egymást, és keresni fog. Te pedig innentől kezdve tűkön ülve várod a hívását. Fölöslegesen. De természetesen nem azért, mert nem akar téged, hanem azért, mert....

olvass tovább

Jelek, hogy nem kellesz eléggé

Mindenki keresi a párját, mindenki társas lény és igyekszik megtalálni azt, akivel megoszthatja az életét. A pillanatnyi élethelyzettől elvonatkoztatva ez viszonylag egyszerűen szokott menni. Az ember keres, talál valakit és ismerkednek. Lassan beszivárog a mindennapokba, de mégis ott motoszkál valami.

olvass tovább

Top10: Bradley Cooper, akiért rendületlenül rajongunk

Az olasz és ír felmenőkkel rendelkező színészre először a Nem kellesz eléggé című filmben figyelhettünk fel, majd az egész világ megjegyezhette őt, miután főszerepet kapott a Másnaposokban. Színészi tehetségét Oscar-jelöléssel is jutalmazták a Napos oldalban nyújtott alakításért, azonban mi nem csak ezért, hanem tagadhatatlanul sármos és szexi megjelenése miatt és teljesen odavagyunk érte. Mutatjuk is, hogy miért!

olvass tovább

A modern kori igazság: Nem kellesz eléggé

Manapság számos verziója létezik a kapcsolatoknak, és még annál is több opció arra, amikor gyakorlatilag a futottak még kategóriában tengődünk, mégis abba a hitbe ringatjuk magunkat, hogy számítunk a másiknak. Sőt, valószínűleg egy bizonyos szinten számítunk is... de sajnos nem eléggé.

olvass tovább

Nem kellesz eléggé!

A mai modern párkapcsolatok jellemzői közé tartozik az, hogy bizony az ismerkedési szakaszban már megborul az egyensúly. A nők nagybetűs férfira vágynak, mégis behódolnak, alámennek az ellenkező nem akaratának. A férfiak pedig a tartással rendelkező, becsületes nőt keresik, mégis sokszor megelégszenek a harmatgyenge változattal.

olvass tovább

Nem kellesz eléggé

  • 2014. május 18.

Mi, nők hajlamosak vagyunk arra, hogy rajongásunk tárgyában a nagy Őt lássuk. Sajnos a másik fél gyakran korántsem szolgál rá a megtisztelő címre, de mi erről nem óhajtunk tudomást venni. Íme, néhány eset, amikor biztosak lehetünk benne: nem kellünk eléggé.

olvass tovább

Bejössz neki, de nagyon!

  • 2013. május 27.

Nemrégiben arról értekeztünk, mi minden utalhat rá, hogy az imádott férfinak nem kellesz eléggé. Most górcső alá vesszük azokat az eseteket is, amikor biztos lehetsz benne: bejössz neki. Sőt, nem kizárt, hogy egyenesen meg van veszve érted.

olvass tovább