Kulcsszó keresés /


Hogyan szabadulj meg a narancsbőrtől az okosórád segítségével?

Ahogy közeledik a nyár, úgy válnak egyre rövidebbé a nadrágok és szoknyák. Évekig ezzel fordítottan arányosan nőtt a szorongásom is, ugyanis a tél alatt mindig szépen rám rakódik egy kis plusz, ami leginkább a combon fodrozódó narancsbőr formájában jelenik meg. Persze, tudjuk jól, hogy mindenkinek van, de attól még nem örülünk neki. Viszont van még valami, ami ma már szinte mindenkinek van, és amivel végre hatékonyan fel tudjuk venni a küzdelmet a gyűlölt narancsbőr ellen! A pulzusmérős okosóra!

olvass tovább

5 kezelés a narancsbőr ellen

  • 2016. július 03.

Itt van a rövidnadrág és kis szoknya időszaka, ekkor szembesülünk csak igazán a téli lustaság és a hétvégi dínom-dánom nyomaival. A narancsbőr elleni küzdelemre megszámlálhatatlan módszert ismerünk már, de melyek a valóban hatásosak? Nézzük meg, mitől alakul ki és hogyan tehetünk ellene a látványos változásért.

olvass tovább

5 módszer a narancsbőr ellen

  • 2015. július 18.

Ahhh, narancsbőr. Hiszen kinek nincsen? Nagyon nehéz tőle megszabadulni, mivel a probléma a bőr legalsó rétegében leledzik, ezért a különböző krémek és kezelések csak ritkán használnak. De akkor mit lehet tenni ellene?

olvass tovább

Narancsbőr-riadó

  • 2013. augusztus 08.

5 látványos cellulitcsökkentő módszer. A cellulit a nők 90%-át érinti, még a vékony nők is küzdenek a makacs narancsbőrrel. Íme néhány szuper módszer ami látványosan csökkentheti a cellulitot!

olvass tovább

Így harcolj a narancsbőr ellen!

  • 2011. október 15.

A narancsbőr leküzdésében alapvető fontosságú a táplálkozás és mozgás. Az étrendbe be kell iktatni az antioxidánsokat, míg a mozgás azért lényeges, mert az kalóriát éget, ezrét csökkenti a zsírt, élénkíti a keringést és a nyirokműködést, és az izomtónus javításával halványítja ádáz ellenségünket, a narancsbőrt.

olvass tovább

A karcsúság titka a Vichy-től

  • 2011. március 08.

Bár még messzinek tűnik, már most el kell kezdenünk a felkészülést a többet megmutató öltözékekre. Ezért szeretném figyelmedbe ajánlani a VICHY CELLUDESTOCK gélt narancsbőr ellen, a fogyókúrának ellenálló területekre és narancsbőrre TISZTA KOFFEIN-nel és LIPOCIDINE tartalommal.

olvass tovább