Kulcsszó keresés /


Legfontosabb tudnivalók a napelem rendszerről

  • 2022. június 05.

A napelemek piaca az elmúlt években kilőtt. A telepítéssel foglalkozó cégek előtt sorban állnak az ügyfelek, és egyre többen akarnak beruházni. Egy napelem rendszer nemcsak környezetbarát energiaforrás, de egy olyan megtérülő befektetés is egyben, amely az energiaárak későbbi növekedése esetén további hasznot hozhat. Mit kell tudni egy laikusnak a napelem rendszerekről? Következzenek alapvető, ámde annál fontosabb információk!

olvass tovább

A Logitech elhozza a fény erejét a Mac felhasználóknak is

  • 2011. augusztus 24.

A Logitech vállalat bemutatta a Mac felhasználóknak készült vezeték nélküli napelemes billentyűzetet. A Mac verzió az eredeti K750 napelemes billentyűzet díjnyertes műszaki megoldásaira épül, és azonos szolgáltatásokat is nyújt. A K750 beépített napelemeinek köszönhetően örökre elfelejthetjük az elemcserét, mert a billentyűzet áramellátását környezetének fénye biztosítja.

olvass tovább

Czeers, a napelemes meghajtású motorcsónak

  • 2008. július 07.

Az év ezen szakaszában, a motorcsónakázás népszerű hobbinak számít, és sajnos, e hobbi általános velejárója egy nagy adag bűntudat a kapcsolódó benzin és energiafelhasználás környezetre gyakorolt negatív hatása miatt.

olvass tovább