Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: outfit ötletek Naomi Campbell

Naomi Campbell mind a mai napig az egyik legismertebb alakja a divatiparnak, ugyanis egy igazi stílusikon, emellett pedig nem egyszer hívta fel magára a figyelmet botrányaival, melyeket nem túl egyszerű természetének köszönhet. Azonban mi ezúttal inkább a gardróbjára voltunk kíváncsiak, és azt listáztuk, hogy mely outfitekkel nyűgözött le minket leginkább a 90-es évek legismertebb szupermodellje.

olvass tovább

Top10: outfit ötletek Naomi Campbell-től

  • 2017. május 22.

Számunkra teljesen hihetetlen, de Naomi Campbell már a 47. születésnapját ünnepli. Néha nehéz eldönteni, hogy a divatipar egyik ikonja irigylésre méltó testéről vagy folyamatos botrányairól ismertebb-e, azonban az kétségtelen, hogy kitűnő ízléssel lett megáldva, ezért ma tőle hoztunk tíz inspiráló outfitet.

olvass tovább

14 felejthetetlen divat-pillanat a '90-es évekből

  • 2016. január 26.

A '90-es évek sokunknak volt meghatározó évtized a fiatalságában. Akkor kamaszodtunk, ezekben az években kezdtük el bontogatni szárnyainkat, és akkor sminkeltük magunkat először, vagy próbálgattuk magunkat a különböző stílusokban. Ez az összeállítás a divattörténelem meghatározó momentumait mutatja be szigorúan 1990-től 2000-ig. Gyertek velünk egy kis nosztalgiára!

olvass tovább

Az első és a második díjat is Lady Gaga vitte haza hétvégén

  • 2015. szeptember 22.

Merthogy hétvégén adták át a TV-s Oscar díjakat, az Emmy-t. Lady Gaga pedig nem Emmy díjat vitt haza, hanem a két legjobb ruhának járó belépőért adott stílusdíjat. Mármint, amit mi ítéltünk oda neki. A 14 legszebb estélyit válogattuk össze, és növekvő sorrendbe tettük. Az extrém ruháiról ismert énekesnő még sosem volt ennyire csinos és gyönyörű.

olvass tovább

Naomi, a tavasztündér

  • 2015. február 03.

Jean Paul Gaultier kifutójára Naomi Campbell csempészte be a tavaszt a haute couture hét alkalmából. Az egész kollekció a mestertől megszokott decens vonalvezetést követi, idén pedig a párduc testű modell volt a show meglepetése. A teljes kollekciót a képre kattintva megtekinthetitek!

olvass tovább

10 sokkoló botrány és tragédia a divat világából

  • 2014. október 17.

A divat világa sokunk számára makulátlan, mesebeli helynek tűnhet, pedig a fényűzés mögött gyakran sötétebb van, mint gondolnánk. A tervezők, a fotósok, vagy éppen a modellek ugyanúgy követnek el súlyos hibákat vagy esnek bűncselekmények áldozatául, mint bárki más, sőt – a reflektorfényben talán még a szokásosnál is nagyobb eséllyel történnek tragédiák.

olvass tovább

Párductestű szépségek a kifutón

  • 2014. július 24.

Iman, Naomi Campbell vagy Joan Smalls neve talán a legtöbb nő számára ismerősen cseng. Ma már természetes, hogy a kifutókon szebbnél szebb fekete angyalok mutatják be a legnagyobb couturier-k legújabb kollekciót. Sőt, ki ne emlékezne Tyra Banks-re, aki lélegzetelállítóan tündökölt a Victoria’s Secret fashion show-kon.

olvass tovább

A nők irányítják majd a Föld nevű bolygót

  • 2013. március 21.

Rohanó világunk gyorsan változik: a technika villámsebességgel fejlődik, a napi betevőnkhöz akár egy perc alatt is hozzájuthatunk a gyorséttermek sűrű hálójának köszönhetően és a felgyorsult mindenséggel együtt a nőideáljaink is éppolyan pörgő ütemben változnak. Az már más kérdés, hogy milyen irányba.

olvass tovább