Kulcsszó keresés /


66 kedvenc fotó a hétvégi Mercedes Benz Fashion Week Central Europe-ról

  • 2015. október 13.

Kiemelt sajtóként vettünk részt a hétvégén megrendezett Mercedes Benz Fashion Week Central Europe-on, amellyel hazánk is felzárkózott a világszínvonalú divathetek sorába. Egy cikkbe nehéz volna belesűríteni mindent, ezért ez a hét teljen a magyar divat fiatal tervezőinek jegyében. A kétnapos rendezvényen egyébként nem csak a hazai, hanem a régió dizájnerei is bemutatkoztak, úgy mint a szerbek, horvátok, csehek és a lengyelek is.

olvass tovább

7 ok, hogy miért érdemes kilátogatni a Mercedes Benz Fashion Week-re

  • 2015. szeptember 29.

Már nekünk is van igazi fashion weekünk. Ha nem is egy teljes hétig tart, egy hétvége erejéig valóban megvalósítják azt a szervezők, amellyel Magyarország felzárkózik a nagyok sorába. A következő hétvégén megrendezésre kerülő esemény főtámogatója a Mercedes, és a korábbi évekből jól ismert Gombold újra! nevű tehetségkutató verseny győztesei is itt kerülnek majd bemutatásra. De lássuk, miért érdemes még kilátogatni!

olvass tovább

Itt a legújabb Nanushka kollekció!

  • 2014. október 04.

Tegnap, azaz október 3-án mutatták be a 2015-ös tavaszi/nyári Nanushka kollekciót a Budapest Fashion Week keretein belül, melyet most a Central European Fashion Days-vel egybekötve tartanak. Sándor Szandra legújabb kreációit a képgalériánkra kattintva tekinthetitek meg!

olvass tovább

Fashion Week Budapest - videobeszámoló

  • 2014. április 17.

2014. április 12-én a Dorottya Palotában került megrendezésre az immáron hagyományosnak mondható Tony&Guy Fashion Week Budapest. Az egy napos eseményen a legismertebb hazai tervezők új kollekciói mellett divatprezentációkat is élvezhetett a szakmai közönség.

olvass tovább

Miranda Kerr Nanushkában bicajozik

  • 2013. június 27.

Mindig büszkeséggel tölt el bennünket, ha egy magyar tervező külföldön is elér sikereket. Sándor Szandra ruháit most épp Miranda Kerr viseli, méghozzá a koreai Vogue divatanyagában. A Nanushka kollekcióból két összeállításban is szerepel egy - egy darab. Csak így tovább Szandra!

olvass tovább

NANUSHKA 2011–12-es őszi–téli kollekció

  • 2011. október 20.

Nanuska 2011–12-es őszi–téli kollekcióban a 60-as évek hippikorszaka tükröződik vissza. A magyar tervező a nyers anyagokat keveri a mesterségessel, az újrahasznosított pamutot selyemmel és spandexszel. A kollekcióban a földszínek és a pasztellszínek a mérvadók.

olvass tovább

Nanushka 2010 ősz/tél

  • 2010. szeptember 17.

Sándor Szandra, azaz Nanushka (mely kezdetben még csak Szandra beceneve volt), hazánkban is és külföldön is egyre nagyobb sikereket ér el a kollekcióival. A márka olyan külföldi piacokon is jelen van, mint Helsinki, Los Angeles, Madrid, Bécs, New York és Tokió.

olvass tovább