Kulcsszó keresés /


Bárki kipróbálhatja mostantól Nagy Dániel versenyautóját

  • 2019. június 06.

Bárki kipróbálhatja mostantól Nagy Dániel versenyautóját - pontosabban annak utcai változatát. A TCR Európa-kupában versenyző magyar pilóta pályán használt Hyundai i30 N TCR-ével paramétereiben majdnem teljesen egyező utcai autót, egy Hyundai i30 N Fastbacket használ az idei szezonban, a Hyundai Hatvan támogatásának köszönhetően. Exkluzív lehetőségként pedig bárki beülhet Nagy mellé, sőt, át is veheti az autót néhány kör erejéig.

olvass tovább

A Hungaroringen kezdődik a szezon Nagy Dániel számára

  • 2019. május 10.

Április 27-28-án megkezdődik a TCR Európa-kupa 2019-es évada. A 2018-ban összetettben ötödik helyezést elérő, Assenben futamgyőzelmet szerző, a WTCR magyarországi fordulóján szabadkártyásként második helyezett Nagy Dániel idén is a M1RA-val folytatja a versenyzést.

olvass tovább

Hamupipőkék figyelem!

  • 2008. február 29.

Az üvegtopánkák ideje lejárt. Mostantól ékszercipőben jár a láb, mert ez a lábnak jár. Igen, igen… belátom: még reklámszövegnek is erős lenne kissé az iménti szófordulat. De az igazságalapja megkérdőjelezhetetlen abból a szempontból, hogy újabb ékszerkülönlegesség öltött testet Nagy Dániel ékszerész és Vágó Réka cipőtervező együttműködésének eredményeként.

olvass tovább