Kulcsszó keresés /


Légy hálás, ugyanis szerencsés vagy, ha van egy nővéred

  • 2020. június 15.

Szeretnénk beismerni vagy sem, a nővérünk az egyik legjobb és legrégibb barátunk, aki egyszerre a legnagyobb kritikusunk és legnagyobb védelmezőnk is. Valószínűleg ő az a személy, aki bármikor képes az őrületbe kergetni, és könnyekre fakasztani, viszont feltétel nélkül szeret, bármi történjen is.

olvass tovább

Taylor Swift hajevolúció

  • 2016. május 04.

A 26 éves énekesnő afféle „Lassú víz, partot mos” típus. Nem változtatja havonta a hajszínét, sőt új frizurával sem rukkol elő minden másnap, mint a Kardashian-Jenner nővérek. Szerencse, hogy immár tíz éve a nagyközönség előtt tengeti mindennapjait, így van miből szemezgetnünk!

olvass tovább

A legcsinosabb testvérpárok

  • 2016. február 28.

Hollywoodban nem ritka, hogy egy családon belül két ember is híressé válik. A sztárvilágban gyakori jelenség, hogy ha a nővér karrierje beindul, akkor a hugica is csatlakozik hozzá, vagy fordítva. Összegyűjtöttük nektek a legstílusosabb celebritás-tesókat.

olvass tovább

15 csodás ékszer ajándékba 15.000Ft alatt

  • 2013. december 05.

Barátnők, édesanyák, unokatestvérek, húgok, és nővérek is bizonyára legalább annyira örülnének karácsonyra valami csodásan csillogónak, mint amennyire mi. Íme 15 ajándékötlet, amiből diszkréten a szerelmünknek is mutathatunk véletlenül párat, hátha érti a célzást!

olvass tovább