Kulcsszó keresés /


22 kedvelt célpont nászutasoknak

  • 2016. július 08.

Türkizkék tenger, romantikus hajóút vagy éppen ókori romok? Mindenkinek mást jelent az ideális nászút. Nehéz olyan úti célt találni, ahol a kikapcsolódni vágyók és a kalandorok is megtalálják a saját elképzeléseiknek való programokat. Pontosan ezért összegyűjtöttük az elmúlt évek 22 legkedveltebb nászutas célpontját, hogy könnyebb legyen a választás!

olvass tovább

Romantikus városok

  • 2016. június 26.

Szerelembe esni nem csak egy másik személlyel lehet. Az ember könnyen szerelembe eshet ételekkel, helyekkel, ruhákkal, sőt városokkal is. Véleményem szerint vannak városok, amiket automatikusan a románccal, romantikával és a szerelemmel párosítunk. Az én képzeletemben ezek a legszebb úti célok, ha nászútról van szó.

olvass tovább

Amit egy nőnek feltétlenül tudni kell a jegyességtől a házasságig

  • 2015. július 27.

Harmath Artemisz: Esküdj! című könyvében párválasztásról kézfogóról, jegyességről, lánybúcsúról, esküvőről, nászútról ír praktikusan és szellemesen, felhasználva a saját és a barátnői tapasztalatait és történeteit. Minden témát humorral és őszintén érint, egy cseppnyi vitriollal itt-ott, úgy mintha a barátnőnkkel beszélgetnénk.

olvass tovább

Itt töltsétek a mézesheteket!

  • 2015. április 10.

Az esküvő után minden párnak nagy álma, hogy néhány napra elmehessenek a nászútjukra, ha csak egy rövid hétvégére, vagy éppen akár két hétre egy távoli országba. A lényeg, hogy legyen alkalmuk kipihenni az esküvő fáradalmait és élvezhessék a házas élet első napjait. Bemutatjuk a legnépszerűbb úti célokat a világ minden tájáról.

olvass tovább

Ide megy nászútra Kate és Vilmos

  • 2011. április 28.

Rögtön az esküvő után érezheti Kate, mily sok kötelessége van egy leendő királynénak. Például nem mehet a trópusokra nászútra. Állítólag Jordánia, majd utána - vagy előtte - Scilly az úticél. De hol is van ez a bizonyos Scilly-szigetek?

olvass tovább

A boltkóros és a tesója - könyvajánló

  • 2010. augusztus 25.

Becky Bloomwood a boltkóros-újabb történetét tartja a kezében az olvasó. Ezúttal a házas élet, a mély barátságok és a rég elveszettnek hitt testvérek állnak a középpontban, no meg a vágyva vágyott Angel táska. Mit ér egy világkörüli nászút, ha nem vásárolgathatsz össze mindenféle ajándékot, amit később hazaszállíttatsz? Hogyan mehetne tovább az élet húsz, csodás, hongkongi selyem pongyola nélkül?

olvass tovább