Kulcsszó keresés /


TOP5: Morgan Freeman legjobb filmjei

  • 2022. június 10.

Az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színész ismertségére az 1990-es években tett szert, miután több hollywoodi sikerfilmben is feltűnt. Sikere azóta is töretlen. Morgan Freeman június 1-jén ünnepelte 85. születésnapját, így most összeválogattuk a legjobb filmjeit.

olvass tovább

16 színész, akik a megszólalásig hasonlítanak az általuk eljátszott, történelmi alakokra

  • 2019. szeptember 25.

Az már nem egy esetben bebizonyosodott, hogy nagyon könnyen lehet Oscar-díjat nyerni olyan filmmel, amelyben a színész egy történelmi alak bőrébe bújik, és azzal tökéletesen azonosul. Persze az kevés, hogy külsőleg le tudja venni a figurát, a gesztusokat, a mimikát és a beszédet is élethűen kell tudnia utánozni a tökéletes sikerhez. A következő történelmi, politikai alakokat vagy művészeket egészen elképesztő hitelességgel játszották el a sztárok.

olvass tovább

Top5: Morgan Freeman legjobb filmjei

  • 2018. június 01.

Az Oscar-díjas színész az 1990-es években tett szert ismertségre, miután több hollywoodi sikerfilmben is feltűnt. Karrierje azóta is töretlen maradt. És számunkra is hihetetlen, de ma ünnepli 81. születésnapját. Legjobb filmjeit válogattuk most össze!

olvass tovább

Anyák bakancslistája

  • 2016. szeptember 02.

2007-ben lett szállóige a fogalom: BAKANCSLISTA, Rob Reiner és Justin Zackham vígjátékának bemutatója után. A film olyan hatalmas nemzetközi sikert aratott –, részben a két zseniális főszereplő (Jack Nicholson és Morgan Freeman) alakításának köszönhetően, részben a film csodálatos, lélekemelő témája miatt – hogy már senki nem tudja és nem is érdekel senkit, hogy ez a kifejezés létezett-e a film előtt, honnan származik.

olvass tovább

Bakancslista - Mit ne hagyj ki a új évben

  • 2016. január 01.

A Bakancslista című zseniális filmben, a haldokló Jack Nicholson és Morgan Freeman megfogadják, hogy életük utolsó szakaszában minden olyan dolgot megtesznek, amiről addig csak álmodoztak. Azonban nem kell ennyire drasztikus dolgokra gondolnunk, egyszerűen csak lépjünk egy nagyot és fogadjuk meg, hogy idén megtesszük, amiről tavaly még csak álmodoztunk. Mi is összeírtuk mi az, amit feltétlenül ki kell próbálni 2016-ban.

olvass tovább

Hetedik

  • 2012. május 04.

Klasszikus feeling, mainstream, de azért mégis mintha lenne benne egy apró földalattiság, noha a hatásvadász befejezés kicsit sok, azért mégis megjön a tömegtermékekre nem éppen jellemző gyomorba rúgás

olvass tovább