Kulcsszó keresés /


Mini Outfit - Szép őszi nap

  • 2014. október 03.

Következő mini outfit anyagunkban egy tündéri őszi szettet mutatunk be. A fotón látható ruhákat beszerezhetitek a megjelölt helyeken! Kellemes sétát mára!

olvass tovább

Mini Outfit - Tengerészlány

  • 2014. augusztus 11.

A nyár egyik örök ikonja már évek óta a királykék és az ezzel párosuló tengerészruhák. Az idei évben sem volt belőlük hiány a polcokon, egy könnyed laza este vagy egy balatoni hajókázáshoz is kiváló választás lehet. Most Lana mutatja be nektek kedvenc kombinációját.

olvass tovább

Mini outfit - Bóhóclány

  • 2014. július 04.

A szett összeállításával azt szeretnénk megmutatni Nektek, hogy kombinálhatjuk a laza, tréfás darabokat az elegánssal. A póló vidám, a szoknya jól pörög, a csíkos szandál talpa egy picit magasított, a szettben érződik a kék, nyári tenger hullámai. Ennél több pedig nem kell egy igazi bohóclánynak.

olvass tovább

Mini Outfit - Az örök ikon krónikája

  • 2014. június 27.

Néhány alkalommal már találkozhattatok kisfiú modellünkkel, Attilával és talán észrevettétek Ti is, hogy mindig van rajta valami, ami farmer anyagból készült. A farmernadrág, és farmerkabátos szettje után most Attila úgy ragaszkodott a farmeringjéhez, mint egyébként a divatvilág is hosszú évtizedek óta. Nem csoda, hiszen ez a szuper, klasszikus alapdarab vagánnyá teszi a gyerkőc outfitjét,és még amiért jó, hogy sokféleképpen lehet hordani, nyáron kombinálhatjuk akár színes pólóval és rövidnadrággal is.

olvass tovább