Kulcsszó keresés /


'Mindannyiunknak több oldala van...' Idézetek Miley Cyrustól

  • 2019. szeptember 12.

Az egykori kis Hannah Montana már rég egy ambiciózus, önmagát felvállaló nővé érett. Miley Cyrus szereti felborzolni maga körül a kedélyeket biszexualitásával, meztelenkedésével, vagy éppen azzal, hogy azt mondja, amit csak akar. Tőle hoztunk most néhány nyílegyenes idézetet.

olvass tovább

Egy ígéretes tinisztár tündöklése és tündöklése - Isten éltessen, Miley Cyrus

Az igaz, hogy valakik bukásnak nevezik az egykori Disney-szupersztár botrányos megjelenéseit, de legyünk őszinték: Miley csak sikeresebb lett azáltal, hogy bevállalt egy frivol és pimasz, végtelenül polgárpukkasztó imázst, mindezt úgy, hogy dobta a mindenkikedvence jókislányos, cukiságjelmezt. Destiny Hope Cyrus néven született 1992. november 23-án, Nashville-ben. Ma ünnepli 24. születésnapját. Ez pedig az ő stílusalbuma:

olvass tovább

Az elmúlt száz év legbotrányosabb ruhái a filmvásznon és az életben

  • 2016. május 25.

Az tény, hogy a hírességek szeretik (néha) megbotránkoztatni az embereket, hol a viselkedésükkel (gondoljunk csak Kim Kardashianra), hol pedig az öltözetükkel (gondoljunk csak Kim Kardashianra). Az elmúlt száz évben pedig volt (néhány) olyan pillanat, amikor a sztárok kellőképpen meghökkentették a környezetüket a megjelenésükkel. A legemlékezetesebb alkalmakat gyűjtöttük nektek össze.

olvass tovább

10 trend 2015-ből, amit jobb, ha már most elfelejtesz

  • 2015. december 17.

Mondjuk ami ebben az évben iszonyúan ízléstelen és trendi volt, az tuti, hogy viselte Kylie Jenner vagy Miley Cyrus. Vagy mindkettő. A képsorokat, ha apám végiglapozná, tuti azt mondaná az orra alatt az öreg (amit anno nekünk is, ha kifestettük magunkat kulimásszal), hogy hülye vagy te édesfiam. Ennek jegyében búcsúztassuk el a rémes divatirányzatokat 2015-ből, hátha nem jönnek vissza soha többé...

olvass tovább

Isten éltessen Miley Cyrus!

  • 2015. november 23.

Ma 23 éves Miley Cyrus, aki egykor bájos Disney-sztárként indult, ám az évek alatt dögös botrányhősnővé edzette magát. Na de hogyan lett Hannah Monatanából twerk-királynő? Most megtudhatjátok.

olvass tovább

10 legrémesebb sztár-smink, amit valaha láttál

  • 2015. szeptember 23.

Megesik, hogy kígyó is elesik. Szokták mondani, és tényleg igaz a mondás. Hiába a jól felépített image, és az állandóan körülöttük legyeskedő személyzet, még ők is tudnak hibázni, szerencsére csak néha. A legdurvább sztár-sminkbakikat gyűjtöttük össze.

olvass tovább

A hét oximoronja: Klassz ruhák a VMA gáláról

  • 2015. szeptember 02.

A múlt szombati MTV Video Music Awards-on volt ribancozás és ribanckodás, kivillanó mellek, pucsító fenekek, na meg Kanye West bejelentette, hogy indul a 2020-as elnökválasztásokon. A sok szörnyűséges esti belépő között talán egyedül csak a szupermodellek népes csoportja tudott említésre méltó módon felöltözni, de mi azért a többieket is megmutatjuk elrettentő példaként. Jöjjenek a VMA ruhái hét csoportra lebontva: Miley Cyrus, Disney lányok, énekesnők, rapperek, szupermodellek, fiúk és azok, akik semmit sem csinálnak mégis jól élnek...

olvass tovább