Kulcsszó keresés /


David Bowie és Mick Jagger gyermekei

  • 2016. február 18.

A Saint Laurent ház nem lőtt túlságosan mellé ezzel a férfiaknak szánt, őszi/téli kollekcióval, még ha az inspiráció nem is volt tudatos választás. A stílus egy az egyben olyan hatást kelt, mintha David Bowie és Mick Jagger szerelemgyerekeit látnánk egy kifutón. Zseniális. Isteni. Lenyűgöző. Stílus! A New york-i divathét legjobb férfikollekciója a Saint Laurenté!

olvass tovább

Isten éltessen Mick Jagger!

  • 2015. július 26.

Mick Jaggert úgy látszik, nem éri utol a kor: bár éppen ma tölti be a 72. életévét, ugyanúgy végigtáncol, énekel és ugrabugrál egy The Rolling Stones koncertet, mint 50 évvel ezelőtt. Születésnapja alkalmából ma az ő életébe vetünk be most egy pillantást.

olvass tovább

Emlékezzünk L'Wren Scottra!

  • 2014. április 08.

Mélyen megrázta a divatvilágot a hír, miszerint március 17-én, manhattani lakásában holtan találták L’Wren Scott divattervezőt. Mick Jagger egykori kedvese 49 éves korában saját kezűleg vetett véget életének.

olvass tovább

Mit szólna Mick Jagger Liszt Ferenchez?

  • 2012. március 24.

Nem könnyű megválaszolni a kérdést, de talán érdemes eljátszani a gondolattal, hogy egész biztosan nem véletlenül alakítja úgy a sors a történelmet minden téren, persze csak ha hiszünk a sorsban, hogy a végén mindig meghökkentő eredményekre jutunk, ha szeretünk kicsit elrugaszkodni, és zenei korszakok között barangolni.

olvass tovább

Jade Jagger és Morellato

  • 2011. október 12.

A sztárok körében igen közkedvelt ékszertervező aki nem mellesleg Mick Jagger lánya, most az olasz ékszergyártóval alkotott közös kollekciót.

olvass tovább