Kulcsszó keresés /


Európai street food útmutató

  • 2016. november 13.

Ha igazán el akarsz merülni egy-egy ország konyhájának ízvilágában, ne háromfogásos menüket rendelj elegáns éttermekben, én az utcai pavilonokban árult finomságokra esküszöm. Első ránézésre talán bizarrnak tűnhetnek ezek az ínyencségek, de ízük garantáltan kárpótolni fog mindennemű optikai hátrányért.

olvass tovább

40 kreatív étel válogatós gyerekeknek

  • 2016. június 20.

Válogatós a gyermeked? Nehezen veszed rá, hogy megegye az ételeket, egészséges falatokat és állandóan csak a neki tetsző ételeket követeli? Az alábbi 40 kreatív, ámde annál inkább időigényes ételsor összeállításokkal 2 legyet is üthetsz egy csapásra! Egyrészt kiváló szórakozás lesz elkészíteni a tetszetős menüket, akár egyedül állsz neki, akár gyermeked, gyermekeid segítségével, másrészt a hatás biztos nem marad el, és remélhetőleg sikerül egy két egészséges falatot is felkínálnod válogatós porontyod számára.

olvass tovább

Terítéken a legjobb légi menük

  • 2014. október 27.

Egy átlagos utazónak, aki hosszú repülésre szánja el magát, az átlagos menüt látva biztosan nem az „ízletes”, „ínycsiklandozó” és „kifogástalan” szavak jutnak eszébe. Persze a luxusjáratok kínálatával teljesen más a helyzet. A Saveur gasztromagazin vállalkozott arra, hogy összegyűjtse napjaink legfinomabb légi fogásait, idén pedig másodjára osztották ki a „Culinary Travel Awardot” a legjobbak számára.

olvass tovább

Bazsalikomos töltött paradicsom tzatzikivel

  • 2014. július 17.

Mostanában rákaptam a könnyű, nyári ételek elkészítésére, mert nemcsak a gyomromat kímélik ezek a menük, de időm is sokkal több marad másra. Ez a töltött paradicsom tipikusan vegetáriánus ételként is értelmezhető, ha nem rak az ember szalonnát a töltelékbe. Én most raktam, és bevallom, nagyon jól esett.

olvass tovább

Hamarosan házasodsz? Jön, az Esküvő Kiállítás és Vásár!

  • 2012. január 08.

Az esküvő egy merő rémálom sok pár számára. Rohangálni a menyasszonyi ruháért hat szalonba, menüsorokat hasonlítgatni három étteremben, küzdeni az ültetéssel és a menükártyákkal. Nem csoda, hogy sokszor a leendő férjek máris feladják domináns szerepüket, és csak az esküvőn szembesülnek egy sor olyan döntéssel, amit nem ártott volna együtt meghozni.

olvass tovább