Kulcsszó keresés /


Anyukaszépítő kebelbarát mellplasztika

  • 2017. augusztus 02.

Arra voltunk kíváncsiak, hogy a mellek milyen folyamatokon mennek át a terhesség és szoptatás időszakában, vannak- e olyan praktikák, amikkel segíthetünk melleink állapotán, és milyen esetekben forduljunk plasztikai sebészhez. Dr. Varga Klára plasztikai sebész segítségével jártuk körül a kérdést.

olvass tovább

Forradalmi újítás a mellnagyobbításban!

Világszerte rengeteg nő elégedetlen teste egy, vagy több részével. Sokaknak a mellük okoz fejfájást, van, aki túl kicsinek találja, van, aki a formájával nincs kibékülve. Amikor egy nő a mellimplantátum mellett dönt, jobb esetben alapos tájékoztatást kap orvosától. De létezik még egy segítség is…

olvass tovább

Szülés utáni plasztika?

  • 2015. szeptember 20.

A női szépség szülés után sem múlik el, sőt! Ugyanakkor vitathatatlan, hogy a test, mely 9 hónapon át egy többkilós babának adott fészket, megváltozik - a kötőszövet már nem igazán rugalmas és csak lassan regenerálódik, főként, ha a szoptatási időszak is elhúzódik. Bizonyos külalaki változások megfelelő életmóddal többnyire visszafordíthatók, míg mások maradandónak bizonyulnak. Ha képesek vagyunk ezt a kettőt megkülönböztetni egymástól, megfelelő önbizalommal fordulni feléjük és együtt élni velük, akkor az anyai boldogságérzet teljes lehet. És mi van, ha nem? Van - és NEM elítélendő -, aki nem tudja elfogadni megváltozott formáit és emiatt boldogtalan, akár mert az esztétikai problémák nagyon látványosak, zavaróak és tartósak. Fókuszban a szülés utáni, indokolt has- és mellplasztika.

olvass tovább

Macskanő és Kandúrfiú

  • 2015. március 14.

Azért valljuk be, a női vonzerőnek hatalma van. Nem, most nem a "Kéz, amely a bölcsőt ringatja, a világot is igazgatja" című örök igaz kliséről lesz szó. De várjunk csak, miért is ne? A Nő varázserővel bír, csupán szeretetteljes és szeretni való lényével bármit elér, és hidd el, nem kell hozzá póthaj, kollagénes ajakfeltöltés vagy mellplasztika, hogy imádott Férfija csillogó szemekkel nézze őt háromszor nyolc órában naponta. Ha a Férfi igazán szeret, szó szerint bármire képes. És ha ez igaz fordítva is? Hja, akkor jön az „életveszély”, életveszélyes szerelem, és a Nő boldogan dorombol megtalált párja karjaiban.

olvass tovább