Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: elő a műszőrme mellényekkel

A műszőrme mellények egyszerűen nem tudnak kimenni a divatból, így az egészen biztos, hogy ebben a szezonban is kifejezetten trendik leszünk benne. Viselhetjük bőrdzsekivel, vagy egyszerűen csak pulcsival, esetleg inggel, stílusosabbá fogja tenni az őszi szettünket. Mutatjuk is a kedvenceinket!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj nyáron mellényeket

Nyáron, amikor legszívesebben inkább egy réteg ruhát sem vennénk fel, nehéz túllépni az egyszerű short + top kombináción. Azonban ha ezek mellé egy mellényt választunk valószínűleg nem fogunk hőgutát kapni, ráadásul kifejezetten stílusos összeállításokat viselhetünk. Máris mutatjuk, hogy hogyan!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj szőrös mellényeket idén ősszel

  • 2017. október 30.

A voksunkat természetesen mindenképpen a műszőrme mellett tesszük le, a viszont jöhet minden mennyiségben. Kötött pulcsin, farmerdzsekin vagy bőrkabáton is rendkívül jól mutat, nagyon kényelmes és praktikus. Összeállítottunk egy képes galériát arról hogy miért is ez az ősz egyik legtrendibb darabja, lapozzátok át, és ti is megtudjátok!

olvass tovább

A 30 legbotrányosabb magazin címlap

  • 2015. április 26.

Van hogy direkt lőnek érzékeny téma közepébe, van hogy véletlenül csúszik meg a retusőr keze, mindenesetre elég gyakran születnek a kiadók számára kellemetlen visszhanggal járó címlapok. Lássuk az elmúlt húsz év harminc legkínosabb mellényúlását!

olvass tovább

Pamacsparádé a kifutókról a gardróbodba

  • 2014. november 07.

Pamacsok, bojtok, szőrme – A pihe-puha anyagok elárasztották a kifutókat ebben a szezonban. A hidegben nincs is jobb, mint tetőtől talpig bebugyolálva lenni, de ha még csak ismerkedsz a szőrmók-trenddel, nem kell teljesen beöltöznöd,sőt: Az elmúlt évek szőrmemellényei- és kabátjai helyett idén sikkesebb, ha ezeket a textúrákat inkább kiegészítőként, díszítésként viseled. Viselhetsz egy kis pamacsot a táskádon, fázós kezeidet melegítheted benne, de akkor a cipődet is boríthatja selymes szőrme.

olvass tovább

Ősszel is menő a tigrisfej szimbólum

  • 2014. június 23.

Imádjuk a strandruhát, kiegészítőként pedig a szalmakalapot. A jelenlegi kánikulában egy cseppet sem vágyunk szőrmés mellényre, meleg kabátra, de mint ahogy az a felnőtt divatban is lenni szokott, a gyerekeknél is jóval előbb bemutatják a dizájnerek a következő szezonra készített kollekciójukat. És valljuk be, nyár ide vagy oda, azért a mi fantáziánkat is érdekli, hogy vajon mik lesznek az új évszak trendjei. A többi neves divatmárkával együtt a Kenzo is kicsiripelte a nagyvilágnak őszi/téli gyermekruha kollekciójának néhány ütős darabját.

olvass tovább

Mini Outfit - Szabadtéri játék

  • 2014. április 04.

Az időjárás végre lehetővé teszi, hogy sokkal több időt töltsünk a szabadban. Nagyokat sétálunk. Beszippantjuk a tavaszi virágok illatát. Szaladgálunk a réten. És végre újra hempereghetünk a fűben is. Egy ilyen szabadtéri játékra állítottuk össze Attila szettjét. A kék farmer és hozzá színben harmonizáló vászoncipő mellé egy színes, vidám inget választottunk. Az ing alkalmas viselet tavasszal, amikor még a rövid ujjú pólókhoz hűvös van, viszont a pulóverre már nincs szükség. A sportos mellény mindig egy remek kiegészítője a tavaszi szettnek, ha hirtelen elbújik a nap.

olvass tovább