Kulcsszó keresés /


A zsírégető tabletták mítosza

A zsírégetők hatásosak lehetnek a fogyás elősegítésében, de bízhatjuk kizárólag ezekre a tablettákra, hogy elérjük az áhított célt? Van esetleg valamilyen káros mellékhatásuk? Az alábbi cikkben megpróbáljuk eloszlatni a mágikus kapszulákat övező hiedelmeket.

olvass tovább

Amit tudni érdemes az otthoni fogfehérítésről

  • 2016. február 11.

Eleinte csak világsztárok, majd bloggerek, mostanra viszont már rengeteg fiatal lány (és fiú) használja előszeretettel az otthoni fogfehérítő szetteket. Igen, ez az a módszer, amit használva lányok ezrei pózolnak a kamerájuk előtt, hogy megmutassák az elért eredményeket. Kérdés, milyen mellékhatásai lehetnek annak, ha az ember otthon, szakértelem nélkül kezd ilyen kezelésekbe?

olvass tovább

Helyesen étkezel?

  • 2015. április 18.

Nem csak az a lényeg, hogy mennyit eszünk, hanem az is ugyanolyan fontos, hogy mikor és pontosan mit. Úgy is el lehet hízni, ha az ember minden csak rossz minőségű ételekből fogyaszt keveset, de korántsem a túlsúly az egyetlen ok, amiért érdemes odafigyelni a helyes táplálkozásra. Lássuk, milyen mellékhatásokkal kell még megküzdeni!

olvass tovább

Nem feltétlenül a disznótoros a hibás!

  • 2014. december 25.

Ki ne hallott volna már arról, mennyire káros és veszélyes a magas koleszterinszint, különösen az LDL, vagyis a „rossz” koleszterin szintje? A páciensek többségének koleszterincsökkentő gyógyszert javasolnak, ám ezek sokszor számos mellékhatással bírnak. Van remény ugyanakkor más megoldásra is, ha figyelemmel kísérjük szervezetünk vitaminszükségletét. A kérdéskört illetően szakértőnk, Dr. Bezzegh Attila laboratóriumi szakorvos fejtette ki a véleményét.

olvass tovább

Tanácsok a nyári fertőzések megelőzéséhez

  • 2014. augusztus 09.

Gyomorrontás, hasfájás, hasmenés, hányás – a gyomor- és bélrendszeri fertőzések tünetei sokszor a higiéniás szabályok betartásával megelőzhetőek lennének. Mit tegyünk, hogy a nyári melegben az étkezések kellemetlen mellékhatásait elkerüljük?

olvass tovább

Homeopátia a sportban

  • 2014. június 02.

A homeopátiás medicina biztonságos, hatékony és mellékhatások nélküli gyógymód, amellyel a sportolók érzékeny problémáit is hatékonyan lehet kezelni.

olvass tovább

D-vitamin-terápia

  • 2014. január 31.

A D-vitaminhiány megelőzésére és kezelésére jelentős különbségeknek az egyik alapvető oka, hogy eltérően ítélik meg a D-vitamin normális szintjét, illetve teljesen más matematikai modellt alkalmaznak a D-vitamin-kezelés D-vitamin-szintet emelő hatásának előrejelzésére.

olvass tovább