Kulcsszó keresés /


Férfiszempont: Ne küzdj az élettel!

Mindannyian átéltük már a pillanatot, amikor a nehézségek és az életkörülmények maguk alá gyűrtek. Zátonyra fut a házasságunk, átver egy barát, akiben megbíztunk, vagy elveszítjük az állásunkat. Ilyenkor a padlón fekve gyengének hisszük és érezzük magunkat.

olvass tovább

Kis lépésekből áll a tánc

Manapság az embereknek nincs türelmük semmihez és senkihez. Már a gyerekeken is látszik, hogy mindent azonnal akarnak és nem is tudnának megküzdeni semmiért. A felnőttek ugyan nem így nőttek fel, de tökéletesen alkalmazkodtak a most és azonnal ide mindent életstílushoz.

olvass tovább

Mi történik, ha nem iszol elég vizet?

  • 2017. július 27.

6 tény arról, hogy hogyan reagál a szervezeted arra, ha nem kap elég folyadékot. Ne feledd, nyáron különösen fontos a megfelelő ásványvíz-fogyasztás, és nem csak a szépséged megőrzése érdekében! Nézd meg, milyen egyéb nehézségekkel kell megküzdenie a dehidratált szervezetnek!

olvass tovább

A Miss Universe versenyzői fürdőruhában

  • 2015. december 18.

December 20-án Las Vegas-ban kerül kihirdetésre a Miss Universe 2015 nyertese. A címért egy magyar szépség, Nagy Nikoletta is versenyben van, de nézzük, hogy kikkel kell megküzdenie a koronáért! Következzenek a lányok fürdőruhás képei!

olvass tovább

Az univerzum legszebb női

  • 2015. december 17.

December 20-án Las Vegas-ban kerül kihirdetésre a Miss Universe 2015 nyertese. A címért egy magyar szépség, Nagy Nikoletta is versenyben van, de nézzük, hogy kikkel kell megküzdenie a koronáért!

olvass tovább

Helyesen étkezel?

  • 2015. április 18.

Nem csak az a lényeg, hogy mennyit eszünk, hanem az is ugyanolyan fontos, hogy mikor és pontosan mit. Úgy is el lehet hízni, ha az ember minden csak rossz minőségű ételekből fogyaszt keveset, de korántsem a túlsúly az egyetlen ok, amiért érdemes odafigyelni a helyes táplálkozásra. Lássuk, milyen mellékhatásokkal kell még megküzdeni!

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - szeptember 1.

  • 2012. szeptember 01.

Szeretem azokat a célokat, kihívásokat, amelyekért kizárólag fizikai síkon kell megküzdeni. Úgy érzem, hogy azok az eredmények, amelyeket így érek el, meghatározó bizonyítékok az állóképességemre, kitartásomra, elszántságomra, ezért aztán rendszeresen kitalálok magamnak ilyen feladatokat. A legutóbbi elhatározásom a maraton futás. Mindennapi munkát kíván, komoly erőfeszítéseket és az eredmény önmagáért beszél. Az unokáimnak is mesélek majd róla…

olvass tovább

Könyv készül Amy Winehouse-ról

  • 2011. október 17.

Mitch Winehouse a saját szemszögéből mondja el lánya életét, és azt ígéri, hogy "az igaz sztorit" meséli el. "Úgy éreztem, meg kell írnom ezt a könyvet, hogy tisztázzam Amy történetét" - fogalmazott az apa, aki úgy gondolja, hogy az írás segít majd megküzdeni a gyermeke elvesztésével járó gyász feldolgozásában is.

olvass tovább

Robin Hood

  • 2010. április 07.

A legújabb Robin Hood projektnek igen nehéz örökséggel kell megküzdenie, hiszen Kevin Reynolds, 1991-es filmjét olyan színészek jellemzik, mint Christian Slater, Kevin Costner, Morgen Freeman vagy Alan Rickman.

olvass tovább