Kulcsszó keresés /


Minden olyan dolog, melyet életünk végén egész biztos, hogy bánni fogunk

  • 2020. március 29.

Gyakran túlságosan meggondolatlanok vagyunk a saját életünkkel kapcsolatban. Nem figyelünk arra, hogy mivel is töltjük meg az értékes időnket. Csak akkor szoktunk elgondolkodni, amikor valami váratlan változás áll be. Érdemes azonban jobban megfontolni a lépéseinket, hiszen az ember a végén mindig az elszalasztott pillanatokat bánja leginkább.

olvass tovább

'Megbánni talán nem bántam meg semmit. Az csak idővesztegetés.' Idézetek Heath Ledgertől

  • 2019. április 04.

Heath Ledger minden nő szívét megdobogtatta a Lovagregényben, odavoltunk a srácért, akit megformált a 10 dolog, amit utálok benned című filmben, és mindenki számára maradandó és megismételhetetlen élményt okozott A sötét lovagban alakított Joker karakterével. A humoros, melegszívű férfi egyszerre volt a rajongók és színésztársai kedvence, azonban 2008-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt, aminek köszönhetően a fél világ szíve tört össze egy picit. Ma ünnepelné 40. születésnapját, ezért a tőle származó idézetekkel emlékezünk rá!

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - szeptember 8.

  • 2012. szeptember 08.

Imádok utazni és mivel ma már fapados járaton olcsón eljuthatsz szinte bárhova Európában, szívesen élek is a lehetőséggel. Nekem ilyenkor elég pár nap egy másik európai városban, valami praktikus, olcsó szállással – az ember úgyis egész nap úton van, nézelődik – és teljes a boldogságom. Ha hozzám hasonlóan kalandos természetű vagy és szeretnéd kihasználni a nyár utolsó meleg napjait, utazz el valahova a közelbe, nem fogod megbánni, gyakran olcsóbb egy ilyen út, mint valamelyik hazai wellness hotel.

olvass tovább