Kulcsszó keresés /


Megan Fox viaszbaba eladó

  • 2013. április 14.

A mai napig születnek erre a világra isteni szépséggel megáldott nők. Olyanok, akiket a filmipar emiatt felkap és azután egy fél földkerekség irigyel és ünnepel. Mégis, valamilyen érthetetlen és legfőképpen értelmetlen oknál fogva kés alá fekszenek és egykori képmásukra emlékeztető, élettelen jégszobrot faragtatnak magukból. A hollywoodi gépezet tehát működik tovább. Avagy nesze neked álomgyár!

olvass tovább

Gloss d'Armani - Az ajaklakk

  • 2011. december 13.

A csodaszép, professzionális téli Armani sminkek mellé megérkezett a termékcsalád forradalmian új ajakfénye, melyet bátran hívhatunk "ajaklakknak" is, hiszen olyan magasfényű, lágy réteggel vonja be az ajkakat, melyet eddig csak filmcsillagokon láttunk.

olvass tovább

Armani SkinCare - A tökéletes bőr titka

  • 2011. december 09.

Giorgio Armani neve egyet jelent a luxussal, a kifinomultsággal, az olasz temperamentummal és a tökéletességgel. A márka bőrápoló termékcsaládjának használata különleges összetevői következtében finomabb bőrfelszínt, ragyogó arcot, teltebb arcot eredményeznek. A Giorgio Armani SkinCare szépségnagykövete, Megan Fox porcelánbőre bizonyítja: tényleg létezik az Armani bőr…

olvass tovább

Megan Fox Armani fehérneműben

  • 2010. január 12.

Az Armani fehérneműket David és Victoria Beckham után a 2010-es tavaszi/nyári időszakban egy újabb focista - Christiano Ronaldo és Megan Fox fogja népszerűsíteni.

olvass tovább