Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: maxi ruhák tavaszra

A maxi ruhák csinosak és stílusosak, a tavaszi szezonban - különösen az ideiben, ami finoman szólva is szeszélyes - pedig egy bőrdzseivel vagy farmerdzsekivel kombinálva kihagyhatatlanok. Így ugyanis nem kell órákig a szekrényünk előtt állnunk, hogy mégis miket vegyünk fel, mert egy vagy két ruhadarabbal letudhatjuk a szettet.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj idén nyáron maxi ruhákat

A hosszú nyári ruhák nem csak kényelmesek, de rendkívül jól is mutatnak, így mi csak ajánlani tudjuk őket a forró nyári napokra. Ha strandra készülünk, vagy a partra sétálgatni, esetleg esküvőre vagyunk hivatalosak vagy egy elegánsabb eseményre, akkor is egészen biztos, hogy megtaláljuk az alkalomhoz illőt ebből a fazonból. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld a maxi ruhát

  • 2017. június 29.

Nyáron, a nagy melegben könnyen előfordulhat, hogy nincs kedvünk nadrágot húzni, vagy különösebben sokáig tervezgetni a megjelenésünket, és ilyenkor lehet nagy segítségünkre egy maxi ruha. Viselhetjük saruval, magassarkúval vagy tornacipővel, egészen biztos, hogy kifogástalan lesz a megjelenésünk.

olvass tovább

Stílusiskola: Így viseld a maxi ruhát

  • 2017. június 05.

A maxi ruhák viselete már régóta nem csak a magas hölgyek kiváltsága. Nyugodtan hordhatja bárki, aki csak szeretné. Egyszerre kényelmes és nőies darabja ruhatárunknak. Lapozzátok át inspirációs képgalériánkat.

olvass tovább

Másolj menő május éjjeli szettet!

  • 2012. május 09.

Christina Milian valamikor tiniévei alatt robbant be az amerikai r'n'b sztárok közé. Most inkább stílusos celebként szerepel a magazinok hasábjain. Mi ezt egy cseppet sem bánjuk, májusi szerkója menő, mégis nőies, egyszerűen teli találat!

olvass tovább