Kulcsszó keresés /


Önmagamnak lenni sem egyszerű, hát még mássá válni csak a reklám kedvéért. - Marion Cotillard

Marion Cotillard neve az elmúlt hetekben méltatlan apsektusban került a címlapokra, egy méltatlan ügy kapcsán, miszerint ő Brad Pitt szeretője, és miatta válik Angelina Jolie a színésztől. A színésznő egy zaklatott közleményben reagált az őt ért vádakra, és egyúttal közölte, hogy szíve választottjától várja második gyermekét, bár nem akarta feltétlen idő előtt tudatni mindezt a nyilvánossággal. A fantasztikus színésznő ma ünnepli a 41. születésnapját, és mi aljaspletyka-mentes boldog életet kívánunk neki a továbbiakban.

olvass tovább

18 döbbenetes átváltozás a filmvásznon

  • 2016. szeptember 04.

Majdnem mindegyik Oscar díjat érdemelt. Talán nem véletlen, hiszen a legnehezebb színészi feladatok egyike, amikor egy szinte teljesen ellentétes karaktert kell hitelesen alakítani a kamerák előtt. Nekik sikerült. 18 kivételes tehetségű színész döbbenetes átváltozása következik.

olvass tovább

A legjobb Marion Cotillard mozik

  • 2015. szeptember 30.

Marion Cotillard, francia színésznő éppen ma ünnepli 40. születésnapját. A szemtelenül fiatal őstehetség 2008-ban vált nemzetközi hírű filmcsillaggá, amikor a Piaf című film főszereplőjeként egymás után elnyerte a legjobb színésznőnek járó Golden Globe, BAFTA, César és Oscar-díjakat.

olvass tovább