Kulcsszó keresés /


Rendkívül türelmes tudok lenni, feltéve, ha a végén elérem, amit akarok. - 91 évvel ezelőtt született Margaret Thatcher

1925. október 13-án született Londonban a világ egyik legemlékezetesebb politikusnője, Margaret Thatcher. 1979 és 1990 között az Egyesült Királyság miniszterelnöke volt, de nem volt könnyű dolga nőként ezen a pályán. 2011-ben mutatták be Meryl Streep főszereplésével a róla szóló filmet, amelyért Oscar-díjat vihetett haza a nagyszerű színésznő. A Vaslady-re emlékezünk.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - X. / Szombat

  • 2012. február 25.

Vannak olyan családi programok, amelyek bármikor zsebből előhúzhatóak és mindig tökéletesen megfelelnek a hétvégi kikapcsolódás feltételeinek. Ilyen a hétvégi mozi. Csak a mozizás kedvéért nem szoktam moziba menni, szeretem előre kinézni a filmet és izgatottan, kíváncsian várni rá. A hétvégére az Iron Lady című filmet szemeltem ki. Imádom Meryl Streep-et és Margaret Thatcher nem mindennapi karrierje, élete is izgalmas élmény reményével kecsegtet!

olvass tovább

Isten éltesse a Vaslady-t!

  • 2009. október 07.

91 éve született Margaret Thatcher, aki a legjobb példája volt annak, hogy nők is lehetnek sikeresek a férfiak világában. A rendíthetetlen politikai vezetéséről híres asszony egy szovjet újságírónak köszöntheti a „Vaslady” becenevet.

olvass tovább