Kulcsszó keresés /


Szívhez szóló kisfilm Mango-tól

  • 2014. november 04.

Magas a cukiságfaktor abban a rövidfilmben, melyet Hector Ferreno rendezett a Mangónak. A képsorok az őszi-téli kollekciót népszerűsítik, de úgy, hogy közben egy szívhez szóló történettel is kedveznek nekünk. Észrevétlenül is megjegyezzük azokat a ruhadarabokat és kiegészítőket, amelyeket a főszereplő gyerekek viselnek a majdnem 4 perces videóban.

olvass tovább

Egzotikus minták a középpontban

  • 2014. június 29.

A felnőtt divatra jellemzően a gyermekben is nagy hangsúlyt kaptak az egzotikus minták ebben a szezonban. A trópusi hangulat inspirálta Mango Kids kollekció édes, mint egy érett ananász, színes, mint egy szappanbuborék. Igyunk egy ananászlevet, dőljünk hátra a napozóágyon és inspirálódjunk. Akár egy kis ingbe bújtatva a gyerkőcöt is érezhetjük magunkat a trópusokon.

olvass tovább

Tavaszi mini me a Mangoval

  • 2014. május 12.

Ugye mindannyian szerettük kislányként magunkra húzni édesanyánk ruháját és cipőjében tipegni? A Mango divatmárka tavaly úgy döntött, hogy bevezeti gyermek kollekcióját Mango Kids néven, és a kislányok egyik nagy álmát valósítja meg a Mini Me kollekciójával.

olvass tovább

Együtt, színesben, vidáman

  • 2014. március 31.

Örömmel mutatjuk be nektek a Mango gyermek kollekciójának egyes darabjait, mivel rendkívül színesek, vidámak, hordhatóak és szerethetőek! Pillants bele a lookbook-ba, hogy megtudd, miben rejlik a márka egyedi stílusa.

olvass tovább

4+1 mintás nadrág by MANGO kids

  • 2014. január 30.

És mi az, amit elmondhatunk róla? Kígyó és leopárdminta, virágmotívum, enyhe hippi stílus. Van itt minden, ami egyedi, izgalmas és merész. Hát, mi azért még ezt egy picit átgondoljuk...

olvass tovább

Mango Kids - Már online!

  • 2013. július 24.

Július 17-től Spanyolország egyik vezető ruhamárkája a Mango, már nemcsak a Hölgyek és Urak részére biztosítja az online ruhakollekcióját, hanem a gyerekek számára is elérhetővé tette a rendelést!

olvass tovább