Kulcsszó keresés /


Ennél vérfagyasztóbb halloweeni-maszkokat nem láttál

  • 2015. október 31.

Nikki Shelley make up artist kimaxolta a halloween-i maszkok fogalmát, úgy gondoljuk, ezt nem igazán lehet überelni. Egész egyszerűen zseniális és lebilincselő, amit összehozott némi arcfestékkel. Minden egyes kép mögött egy hús vér ember van. Vigyázat! Tényleg rémisztő. Mi szóltunk!

olvass tovább

MAC x Halloween

  • 2015. október 31.

A MAC minden szezonban káprázatos sminkkollekciókkal lep meg minket, idén Halloweenre pedig igazán különleges sminkfotókkal és face chartokkal álltak elő a sminkmesterek.

olvass tovább

10 legrémesebb sztár-smink, amit valaha láttál

  • 2015. szeptember 23.

Megesik, hogy kígyó is elesik. Szokták mondani, és tényleg igaz a mondás. Hiába a jól felépített image, és az állandóan körülöttük legyeskedő személyzet, még ők is tudnak hibázni, szerencsére csak néha. A legdurvább sztár-sminkbakikat gyűjtöttük össze.

olvass tovább

35 híresség make up nélkül

  • 2015. június 30.

Egyre több híresség vállalja az arcát smink nélkül, felhívva ezzel a figyelmet a természetes szépségre. A dolog legfontosabb üzenete az volna, hogy ők is földi halandók, és ne érezze magát kellemetlenül egyik nő sem a világon, hogy ha nem úgy néz ki, mint a sztárok a magazinokban. És így is szépek. Persze lesz olyan fotó, amin majd meglepődsz...

olvass tovább

Sminktrendek a kifutóról

  • 2013. március 01.

A tavaszi divathetek színfalai mögött lefotózott, különféle make up koncepciók gazdag színeket és természetes árnyalatokat foglalnak magukban. A sötét és vérszínű ajkak továbbra is hódítanak, illetve a füstös szem sem az idén megy ki a divatból. Lessünk el egy-két szemetgyönyörködtető ötletet és lássuk, mi lesz szánk ingere ajkainkra.

olvass tovább

Sztárok arca terítéken

  • 2013. február 26.

Tele van a bulvár alkalomadtán ismert emberek make up nélküli fotóival, amin aztán elalélhat a fél világ, hogy ’atyaég, milyen ronda valójában az aktuális kedvenc celebecske’.

olvass tovább