Kulcsszó keresés /


A storytelling a designtermékek esetében is fontos

  • 2019. július 09.

Egy őszinte és a kommunikációs csatornákhoz megfelelően igazított storytelling sikerre vihet egy fiatal design márkát – többek közt erről is szó esett az MDDÜ szervezésében, a Design START program keretében közelmúltban megrendezett szakmai workshopokon. A fiatal formatervezők számára tartott legutóbbi interaktív előadások témája a marketing és digitális technológia, illetve a márkaépítés és designkommunikáció volt. A programban résztvevő tervezők hamarosan gyakorlati feladatokkal folytatják a mentoring programot.

olvass tovább

Sziporkázó darabok Szegedi Katától

  • 2016. március 29.

Zászlónkra tűztük, hogy a magyar tervezőket is éppen ugyanolyan elhivatottsággal mutassuk be nektek, mint a külföldi divatházak kollekcióit. Ezen a héten Szegedi Kata csillogó-villogó tavaszi/nyári kollekciója a soros. Rajongunk a fiatal tervező egyedi mintavilágáért, a nőies, mégis egyedi, friss és futurisztikus vonalaiért. Nézzétek meg ti is Szegedi Kata kollekcióját!

olvass tovább

Itthon metál lesz a nyár!

  • 2016. március 17.

Ha szétnézünk a magyar tervezők háza táján, kincsekre bukkanhatunk. A következő összeállításunkban olyan kollekciót mutatunk be nektek, amelyet idén nyáron erősen ajánlott lesz beszerezni. A pasztell színeket beragyogja a színes metál, a magasan szabott nadrágok új értelmezés kapnak és a derékra kötött pulóvert sem kell otthon hagynunk. Nézzétek meg a Cukovy friss és ropogós, üde tavaszi/nyári ruhadarabjait!

olvass tovább

66 kedvenc fotó a hétvégi Mercedes Benz Fashion Week Central Europe-ról

  • 2015. október 13.

Kiemelt sajtóként vettünk részt a hétvégén megrendezett Mercedes Benz Fashion Week Central Europe-on, amellyel hazánk is felzárkózott a világszínvonalú divathetek sorába. Egy cikkbe nehéz volna belesűríteni mindent, ezért ez a hét teljen a magyar divat fiatal tervezőinek jegyében. A kétnapos rendezvényen egyébként nem csak a hazai, hanem a régió dizájnerei is bemutatkoztak, úgy mint a szerbek, horvátok, csehek és a lengyelek is.

olvass tovább

A Játékkészítő ihlette dizájn darabok árverésen

  • 2015. szeptember 21.

Idén decemberben - megújult formában - ismét várja közönségét a tavalyi év szuperprodukciója, A Játékkészítő pop-show musical. A darabot létrehozó TulipánTündér Produkció idén egy jótékony célú árverést is indított, melyen egyedi, magyar tervezők és művészek által alkotott tárgyak kerülnek kalapács alá. A befolyt összeget az első gyermekhospice házának ajánlották fel.

olvass tovább

Nemzetközi hírességek magyar tervezők ruháiban

  • 2014. október 22.

Egyre nagyobb figyelmet kapnak a magyar divattervezők is, és mind az itthoni, mind a külföldi sztárok előszeretettel választják kreációikat. Egy ilyen kis országban alkotó tervezőnek óriási megtiszteltetés, na meg persze reklám, ha ruháikat hollywoodi hírességek a vörös szőnyegen, vagy valamilyen neves magazinban viselik. Szerencsére fiatal designereink karrierje felfelé ível és sikert sikerre halmoznak. Nézzünk most egy kis összeállítást arról, hogy hol és kit láthattunk a magyar divat legnagyobb neveinek ruháiban!

olvass tovább

13 kedvenc táska magyar tervezőktől

  • 2014. április 24.

A Seraphstore online boutique polcairól válogattuk ki nektek kedvenc táskáinkat kizárólag magyar tervezők munkái közül. Az áruház nyitási akcióval kedveskedik az újdonsült vásárlóknak, a Style.hu olvasóinak pedig 10% kedvezményt ad a feltüntetett árbakból a készlet erejéig. Csemegézzetek bátran kedvetekre!

olvass tovább

Csillogás - luxus: FASHION DELUXE HUNGARY 2011

  • 2011. május 23.

2011. május 25-én 18 órától Fashion Deluxe Hungary 2011 címmel 9 divattervező tart különleges divatbemutatót a Boscolo-ban. Az egyedi performance-okkal gazdagított bemutatón híres és feltörekvő divattervezők mutatják be az idei nyári öltözködés trendjeit. A show igazi csemege mindazok számára, akiket érdekel, hogy merre haladnak a magyar divattervezők, melyek lesznek az aktuális trendek, illetve hogyan mutatható be mindez nem mindennapi látványelemekkel fűszerezve. Tervezők: Léber Barbara, Király Tamás, EXP Fashion, Green Culture, LeCorset, Essende, Hercendorfer Tímea, Szépligeti Ágnes, Matliák Eszter, az est rendezője Dányi András. A tervezőkön kívül olyan hírességek is ott lesznek, mint Orosz Barbara, Sarka Kata, Nkuya Sonia vagy Lévai Adrienn, akik különösen érdeklődnek a magyar tervezők munkái iránt.

olvass tovább