Kulcsszó keresés /


Minden nőnek való az anyaság?

  • 2020. május 06.

Van az a bizonyos kor a nők életében, amikor furcsamód mindenhonnan azt hallod, hogy "ketyeg a biológiai órád". Persze a legtöbben puszta jó szándékkal teszik ezt a megjegyzést, azonban valahogy mégis sokszor fojtogató érzés fogja el a nőket, ennek a mondatnak a hallatán.

olvass tovább

Most akkor csak nem magánügy ez a gyermekvállalás dolog?

"Szülj gyereket!" "Mikor fogsz szülni?" "Hány gyereked lesz?" - valószínűleg mindenkinek ismerősek ezek a felszólítások és kérdések, hiszen mostanában a csapból is ezek folynak. Mindenki kiakad, közben pedig senki sem rest hangsúlyozni, hogy ehhez senkinek semmi köze, ugyanis MAGÁNÜGY. Természetesen az, de azért csak írok róla még egy cikket, egy bejegyzést egy csoportba, megosztom a gondolataimat a blogomon, vagy éppen készítek egy videót.

olvass tovább

A megcsalásról

  • 2014. április 19.

Létezik még megcsalás a szó klasszikus értelmében? Létezhet egy olyan világban, ahol folyton cseréljük a partnereinket, ahol a szexualitásban olyan fokú szabadságot élhetünk meg, amilyet csak szeretnénk? Amikor teljesen hétköznapi dolognak számít, hogy a párok swinger klubok-ba járnak és az együttlét nem feltétlenül két ember magánügye?

olvass tovább

Felelősségük teljes tudatában

  • 2014. január 10.

Kezdem úgy, mint egy körbeülős terápián az egymással farkasszemet néző betegek: Éva vagyok, 28 éves, áttétes méhnyakrákos. A történetem nem magánügy. És azért nem az, mert lehet, valakinek segíteni fogok ezzel, hogy csupán felhívom a figyelmet.

olvass tovább

Meleg téma hideg fejjel

  • 2013. július 09.

Régebben olvastam egy blogbejegyzést egy magát Igazságos Izom Tibornak mondó személy naplójában. A melegekről szólt, és a cikkben annyi gyűlölet és vadállati elvetemültség volt elvetve, hogy távol álljon tőlem akár egy részletet is idézni. A téma tehát a homoszexualitás, ami sajnálatos módon közügy, holott magánügynek kellene lennie.

olvass tovább