Kulcsszó keresés /


'Minden csoda alapja a szeretet' - Idézetek Müller Pétertől

  • 2019. december 23.

Müller Péter a hazai spirituális irodalom egyik legismertebb, és legkiemelkedőbb alakja. Számos regények, drámakötetek, spirituális művek, hangos könyvek fűződnek a nevéhez, mint például a híres Szeretetkönyv, vagy az Örömkönyv. Most ezekből gyűjtöttünk össze néhány gyönyörű gondolatot a szerelemről, a szeretetről, és a gondoskodásról

olvass tovább

„Ha valóban megszeretlek, s te megszeretsz engem: egyikünk sem lesz többé az, aki volt.” – Idézetek Müller Pétertől

Müller Péter író, forgatókönyvíró, dramaturg és előadó. Számos ezoterikus sikerkönyv szerzője; a Szeretetkönyv, az Örömkönyv vagy a Férfiélet, női sors című művek egyaránt az ő nevéhez fűződnek. És most következzen néhány gondolat a szerelemről, illetve a szeretetről, méghozzá az összetartozás jegyében, egy igazán spirituális köntösben! Idézetek Müller Pétertől.

olvass tovább

Müller Péter est: Halhatatlan szerelem

  • 2014. október 06.

Október 27-én 19 órai kezdettel ismét Müller Pétert hallgathatják és láthatják a New York Művész Páholy színpadán. Ezúttal új könyvének kapcsán beszélget az íróval Juhász Anna, az este házigazdája.

olvass tovább

Müller Péter: Isten bohócai

  • 2010. november 22.

Ebben a könyvemben zene szól. És elejétől a végéig táncolnak benne. Hőse egy varázshatalommal rendelkező nagy művész, egy Mester, aki nemcsak bölcs gondolatokkal, de tánccal avatja be tanítványait életük titkaiba. Tánccal, szavakkal - és csodákkal.

olvass tovább

Müller Péter: Gondviselés

  • 2009. december 01.

Karácsony közeledtével mindannyiunknak szüksége van beszélgetésre. Sok-sok beszélgetésre, problémák, örömök kibeszélésre. Müller Péter soron következő könyvének témája egy kicsit számadás, visszatekintés, egyben tisztázás, múltról és jövőről.

olvass tovább