Kulcsszó keresés /


Ismét autóversenyt rendeztek a belvárosban

  • 2018. július 31.

Szimulátorversenyt rendezett új butikjának felavatása és a Formula 1 Magyar Nagydíj hétvégéjének alkalmából a svájci székhelyű TAG Heuer luxusóramárka. Az Andrássy úton megnyílt üzletben a cég partnerei és VIP vendégei Wéber Gábor televíziós szakkommentátorral, autóversenyzővel mérhették össze tudásukat.

olvass tovább

Franck Muller luxus iPhone 4 tok

  • 2011. július 02.

Franck Muller leginkább igen kifinomult luxusóráiról híres, melyeket a svájci hagyományoknak megfelelően készít. Franck Muller közeljövőben megjelenő iPhone-tokjai ezért némiképp meglepetésként hatnak. És egyben meghökkentőek is: az alábbi képen látható tokok ugyanis több mint 1000 dollárba kerülnek...

olvass tovább

Franck Muller az Andrássy úton

  • 2010. június 22.

Megérkezett az Andrássy útra az egyik leghíresebb luxuskaróra-márka, a Franck Muller. A nyitó ünnepségen Frank Muller is részt vett, aki a cég tulajdonosa és egyben a névadója.

olvass tovább

Egy ház áráért - egy óra

  • 2010. január 18.

A válság dübörög, az óra ketyeg. Jó ideje halljuk, hogy begyűrűzött a válság, de most már bizonyosak lehetünk abban, hogy nem minden piacot érintett. Így a luxusóra-gyártás mondhatni hasít, az órák frontja még itthon is fel tud mutatni jó pár jelentős eladást.

olvass tovább

Bertolucci kagylóórája

  • 2009. január 05.

A természetes formák és motívumok használata elterjedt az ékszer-és órakészítők között. Azonban unalmasnak hathat, ha ugyanazt a virágot, csillagot, levelet vagy más, közhelyes természeti szimbólumot elevenítik meg a luxuscikkeknél.

olvass tovább