Kulcsszó keresés /


Svájc- Les Diablerets: síelj, majd kényelemben pihenj a csúcsok csúcsán!

  • 2011. december 07.

Ki ne hallott volna már Svájcról? Az ékszerek és a luxus órák csillogása, a bankok, az üzletemberek, a csokoládé, a sajtok, a csúcstechnológia, és az exkluzivitás páratlan érzése. E páratlan országban az Alpok svájci vonulatai szintén ideális feltételeket kínálnak a síeléshez: modern síközpontok, kényelmesen berendezett hotelek és minden más, amire csak szüksége lehet egy igényes síelőnek a vakációján.

olvass tovább

Harry Winston Opus 9

  • 2009. május 28.

A Harry Winston Opus kollekció mindig extravagáns órákat tartalmaz és minden bizonnyal az Opus 9 sem tér el ettől. Az Opus 9 egy egyedülálló óraszerkezetet rejt, mely egy bagettalakú gyémántokból álló karkötőhöz rögzítettek, mely az időt a piros gyémántokat mutatóként használva jelzi ki.

olvass tovább

2009 Omega Constellation női órák

  • 2009. május 18.

Előre megmondom, hogy a 2009-es Omega Constellation óra szemrevaló női változata nagy siker lesz. Az új Omega Constellation férfiórához hasonlóan a női változatot is korszerűsítették, és gyönyörűen díszítették.

olvass tovább

Omega Speedmaster Holdóra - Limitált kiadás

  • 2009. május 05.

Omega Speedmaster a Holdra szállás 40. évfordulójára kibocsátott korlátozott számú kiadás, most platinából. A funkciót előtérbe helyező, végletekig leegyszerűsített óra végül kapott egy egészséges mennyiségű díszítést.

olvass tovább