Kulcsszó keresés /


A belső szenvedélyről szól a Persol új kollekciója

  • 2022. május 04.

A szemüvegmárka három kortárs művésszel indította el új kampányát, amelynek középpontjában olyan művészek állnak, akik tehetségükkel rendkívülivé teszik a hétköznapokat. A kampány a múlt lencséin keresztül tekint a jövőbe, és nyomon követhetjük, ahogy a szereplők felfedezik belső szenvedélyüket. Ezek a tehetséges művészek mind egyedi stílust képviselnek, amellyel újraértelmezik az ikonikus szemüvegeket.

olvass tovább

Tavaszi nagy napszemüveg mustra

  • 2022. március 07.

Sokszor valamiért hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy napszemüvegekre csak nyáron lehet szükségünk, pedig a nap tavasszal is bőven meg szokott örvendeztetni minket. Így egy megfelelően kiválasztott napszemüveg kitűnő társunk lehet a szezonban. Arról nem is beszélve, hogy remek kiegészítő minden öltözethez. Éppen ezért összegyűjtöttük a szezon legstílusosabb napszemüvegeit. Íme, a mi kedvenceink!

olvass tovább

2021-es őszi és téli szemüvegtrendek

  • 2021. október 02.

A 2021-es őszi és téli szemüveg-kollekciókat három trend befolyásolta: a futurizmus, a deco minimalizmus és a code-switch. A legújabb modelleket a letisztult formavilág, visszafogottabb színek jellemzik, melyek a 60-as és a 90-es éveket idézik meg. Az újdonságok között megjelennek a túlméretezett szemüvegek és a maszkszerű modellek is.

olvass tovább

2021-es nyári és őszi szemüvegtrendek

  • 2021. június 30.

A legújabb férfi- és női szemüvegtrendeket a modern stílus, az innovatív anyagok és a fenntarthatóság jellemzi. Emellett nagy hatással volt rájuk a hetvenes évek csillogása, a klasszikus geometria, az athleisure, valamint a Pantone idei színei.

olvass tovább

Stílusiskola: trendi napszemüvegek a téli szezonra

  • 2018. január 28.

Mivel a tél idén majdnem olyan szeszélyes, mint a tavasz szokott lenni, ezért gyakorlatilag több jut nekünk napsütésből mint hóból. Ennek azonban a divatrajongók örülhetnek, hiszen bátran használhatjuk az egyik kedvenc kiegészítőnket, a napszemüvegeket. Ezért most összegyűjtöttük a legtrendibb darabokat, amelyeket idén télen érdemes viselned!

olvass tovább

Stílusiskola: 15 napszemüveg, amit örömmel viselnénk télen-nyáron

  • 2017. október 29.

Sokszor valamiért hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy napszemüvegekre csak nyáron lehet szükségünk, pedig a nap ősszel és télen is meg szokott örvendeztetni minket, sőt, kifejezetten hasznos társunk lehet, ha télen vezetünk vagy síelni megyünk. Éppen ezért összegyűjtöttük a szezon legstílusosabb napszemüvegeit, hiszen mind tudjuk jól, hogy ez a kiegészítő feldobhatja az egész szettünket, ráadásul még hasznos is. Íme, a mi kedvenceink!

olvass tovább