Kulcsszó keresés /


Marine Lady chronograph

  • 2011. augusztus 04.

A csodálatos Marine Lady óra fehér és rózsa aranyból, szélein 74 gyémánttal ékesített, kézzel készített alkotás. Természetes gyöngyház számlappal, a dátum fölött hullámos gyémántberakással, kaucsukbőr szíjjal, s 18 karátos arany csattal.

olvass tovább

Cavalli szobabicikli - ettől biztosan elgurulsz

  • 2011. augusztus 03.

Roberto Cavalliék előszeretettel nyúlnak át más "iparágakhoz", szakértelmükkel, stílusérzékükkel segítve egy-egy termék jobbá, gazdagabbá tételét. Nincs ez másként egy szobabiciklivel sem, ami első hallásra kicsit talán meglepő, ám muszáj megértenünk: az igazán divatőrült emberek mozgás közben is hódolni akarnak kedvenc márkájuk előtt.

olvass tovább

Chopard Happy Sport La Vie En Rose karórák

  • 2011. június 14.

A Chopard Happy Diamond Sport kollekciójának új, nyári darabja a Happy Sport La Vie En Rose nevű óracsoda. A híres, azonos nevű Edith Piaf dal ihlette ezeket a karórákat, melyek számlapját rózsa sziluett díszíti – gyémántokkal kiegészítve, vagy azok nélkül.

olvass tovább

A Chaumet-ház története

  • 2011. május 01.

A Chaumet-ház története, bármely, az iparosság és a művészet keresztezéséből keletkezett ékszerészet világában járatlan személyt magával ragad.

olvass tovább

Gyémánt fürdőkád 39.000 dollárért

  • 2011. január 17.

Mert van, amit meg lehet pénzért venni. Például ezt a csodálatos, ámbár kissé feleslegesnek tűnő gyémántfürdőkádat most bármely kedves érdeklődő megvásárolhatja, ha elutazik Kaliforniába. Egyet viszont tanácsolunk. Ne a szomszéd vízszerelővel köttesse be a vízhálózatba...

olvass tovább

Álom és valóság

  • 2010. november 04.

Vajon milyen lehet nyitott szemmel álmodni? Talán sokakat foglalkoztatott ez a kérdés gyermekkorukban, különösen azokban a pillanatokban, amikor az álom és az ébrenlét közötti sáv finoman kezdett elmosódni. FREY WILLE ékszerbemutató Klimt tiszteletére.

olvass tovább

Roberto Coin aranyasztal

  • 2009. május 20.

Az olasz ékszerész, Roberto Coin új dologba, a bútortervezésbe fogott. A nem túl kreatív termék egy aranyasztal, mely rozsdamentes acélból készült, és huszonnégy karátos aranyréteggel vontak be.

olvass tovább

2009 Omega Constellation női órák

  • 2009. május 18.

Előre megmondom, hogy a 2009-es Omega Constellation óra szemrevaló női változata nagy siker lesz. Az új Omega Constellation férfiórához hasonlóan a női változatot is korszerűsítették, és gyönyörűen díszítették.

olvass tovább