Kulcsszó keresés /


A 5 legérdekesebb látnivaló Franciaországban

  • 2022. július 11.

Franciaország a kreatív művészetéről, a kultúráról és a híres francia konyhájáról ismert. Természetesen számos elképesztő látnivalóval találkozhatsz, ha Európa egyik legfelkapottabb országába tervezel utazni. Mutatjuk, hogy mit nem érdemes semmiképpen sem kihagynod.

olvass tovább

A stílus és a divat rajongóinak mennyországa - Dior kiállítás

  • 2017. november 03.

A stílus és a divat rajongóinak a mennyország egy fél évre beköltözött a Musée des Arts Décoratifs-ba, Párizs belvárosába, a Louvre közvetlen szomszédságába. Hónapok óta arról álmodoztam, hogy mikor láthatom végre az egyik leghíresebb divatház mesterműveit egy fedél alatt. Hála a Stylexpert (www.stylexpert.hu) cégnek, 2017. szeptember 23-án, pár nappal a szülinapomat követően bejuthattam álmaim múzeumába…

olvass tovább

Divatbemutató a Louvre-ban

  • 2012. június 16.

Ha divat, akkor Párizs és ha már Párizs, akkor az Eiffel-torony vagy a Louvre. Így gondolkozott Massimilliano Giornetti a Salvatore Ferragamo divatház vezető tervezője is, amikor új 2013-as resort kollekció bemutatóját a múzeum ódon falai közé álmodta.

olvass tovább

A komolyzene nagyágyúi a Budapesti Tavaszi Fesztiválon

  • 2008. január 09.

Sir John Eliot Gardiner együttesei Bach János passiójával, a Marc Minkowski vezette Musiciens du Louvre a magyar koncertszínpadokon ritkán elhangzó 19-20. századi francia művekkel, Roberto Alagna pedig Puccini-áriákkal érkezik jövőre a Budapesti Tavaszi Fesztiválra - közölték a szervezők.

olvass tovább