Kulcsszó keresés /


5 ikonikus cipőmárka és legendáik

  • 2015. május 23.

Vannak örökérvényű állítások, amelyek közül az egyik biztosan az, hogy a nők imádják a cipőket. A rajongás fakadhat a divat iránti szenvedélyünkből, de a kérdést gyakorlatias szempontból is megközelíthetjük. A végeredmény ugyanaz: a legtöbb férfi számára érthetetlen okokból, mindig új cipőt kell vennünk.

olvass tovább

Pert nyert a Louboutin egy anti-iszlám csoport ellen

  • 2013. október 17.

A notóriusan pereskedő Christian Louboutin újabb nyereséget tudhat magáénak, ezúttal egy belga politikai párttal szemben hozott kedvező ítéletet a bíróság. Az Anke Van Dermeersch szenátor, korábbi Miss Belgium által vezetett Vlaams Belang csoport kampányfotóin maga Van Deermersch látható csupasz lábakkal, jellegzetes piros talpú magassarkúban.

olvass tovább

Rémségek kicsiny cipőboltja

  • 2013. május 09.

Egy lábbeli akkor jó, ha kényelmes. Egy lábbeli akkor jó, ha szép. Ergo akkor a legjobb, ha kényelmes és szemet igéző is egyben. Valamikor ezt a cipőtervezők elfelejtik és már-már horrorba illő lábravalót eszkábálnak össze. Szerencsére van a popiparnak egy Lady Gagája, majd elhordja Őnagysága!

olvass tovább

Áll a táskabál

  • 2013. április 12.

Farsangi bálra hívunk, méghozzá a legszebb táskák télűző báljára, ahol meglesheted a kedvencedet. Sőt, ki is választhatod és haza is viheted. Reméljük, ezzel végleg elűztük a telet, és a borongós idő legközelebb, csak október tájékán merészkedik vissza esőcseppes nagykabátjában.

olvass tovább

Louboutin cipőkkel pecázik

  • 2013. február 08.

És ez nem vicc. Legalábbis ez látható a cipőtervező 2013-as tavaszi-nyári kampányában. Hogy lesz-e velük jó fogása? A képsorozat végiggörgetése után az is kiderül.

olvass tovább

Kit illet a piros cipőtalp?

  • 2012. június 20.

Aki kicsit is jártas a divatban és hallotta már Christian Louboutin nevét, annak biztos beugrik a védjegye: piros cipőtalpak. De mi történik, ha másolják?

olvass tovább

Louboutin a pasidnak!

  • 2012. június 06.

A legtöbb férfi, akinek divatbolond vagy cipőmániás barátnője, felesége van, ismeri Christian Louboutin nevét. A pirostalpas cipész néven legalábbis beugrik.

olvass tovább