Kulcsszó keresés /


Világsztár szülők szupersztár gyermeke: Lily-Rose Depp stílusalbum

Lily-Rose Melody Depp 1999. május 27-én született Párizsban. Édesapja Johnny Depp, édesanyja Vanessa Paradis. Ha sorsa emiatt nem lenne eléggé megpecsételve, akkor még ráadásnak ott van az a nem elhanyagolható tény is, hogy igazi modell alkat, tavaly óta az egyik legnagyobb divatház, a Chanel arca, és a színészi pályán is bontogatja szárnyait. Most az ő stílusalbumát állítottuk össze.

olvass tovább

Sztárok és híres hasonmásaik Vol 2.

  • 2015. december 26.

Már volt egy ilyen összeállításunk, azonban újabb hasonlóságokat véltünk felfedezni bizonyos sztárok között. Úgy látszik Hollywood biztosra megy, és inkább nem nyúlnak mellé. Különleges arcok, ikonikus alakok, kétszer.

olvass tovább

10 úttörő szépség 2015-ből

  • 2015. december 18.

2015 a formabontó szépségek éve volt, bár még nincs vége, ezt a tényt már most kijelenthetjük. A szabadság, a liberalizmus, és az elfogadás jegyében új, érdekes nőket köszöntünk és ünneplünk így, szilveszter előtt. Nézzétek meg a listánkat. Ti kit tennétek fel még rá?

olvass tovább

15 sztárcsemete, aki modellkedésre adta a fejét

  • 2015. szeptember 01.

Gyakori, hogy a híres színészek vagy énekesek gyönyörű gyermekei szüleik nyomdokaiba lépnek. De megesik az is, hogy nem... és akkor elmennek modellkedni. Szóval az a celebgyerek, aki nem lesz színész, énekes vagy rendező, tuti, hogy a kifutón találja magát, vagy egy zsíros reklámszerződéssel a zsebében. Merthogy a már jól ismert vonásokkal bármit el lehet adni, pláne ha az fiatalabb kivitelben van.

olvass tovább