Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: őszi outfitek lilával

A lila színről hajlamosak vagyunk megfeledkezni, pedig csodás árnyalatai vannak, melyeket nagyon izgalmasan lehet más színekkel kombinálni. Különösen igaz ez az őszi időszakban, amikor hajlamosak vagyunk feketébe vagy éppen szürkébe burkolni magunkat, azonban ez a gyönyörű szín egy kis változatosságot jelenthet.

olvass tovább

Stílusiskola: lila outfitek nyárra

A lila szín stílusos és kifinomult, arisztrokratikus eleganciát áraszt magából, így nagyon jó választás lehet, ha szeretnénk kicsit csinosabb outfitet felvenni nyáron. Napsütötte bőrrel különösen jól mutat, úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

olvass tovább

Stílusiskola: így viseld a levendula színt

Nyáron gyakorlatilag minden étel a levendula ízével van tele, mindent az illata leng körbe, mi pedig azt javasoljuk, hogy a csodálatos színének az előnyeit is használjuk ki! A csodás pasztell lila ruhadarabok elegáns és stílusos megjelenést fognak kölcsönözni nekünk, meg is mutatjuk, hogy mi hogyan viselnénk!

olvass tovább

Stílusikola: viselj lilát sárgával

Úgy döntöttünk, hogy nem vagyunk hajlandóak azzal foglalkozni, hogy a napok nagy részében inkább ősz van, tavasz vagy nyár, és mindezt színes outfitekkel szeretnénk megerőíteni. Ezúttal azt szeretnénk bebizonyítani, hogy mennyire nagyon jó ötlet a lilát sárgával kombinálni!

olvass tovább