Kulcsszó keresés /


A nő, aki állandó - Charlize Theron stílusevolúció

  • 2016. március 31.

Ha nekünk szegeznék a kérdést, hogy ki a világon az öt legszebb nő, akkor Charlize Theron egész biztos, hogy köztük volna. Mert állandóan ragyog, nem operáltatta szét magát, és a stílusa is lenyűgöző. Visszalapoztunk egészen 2000-ig és összegyűjtöttük, milyen ruhákban mutatott feledhetetlenül az Oscar díjas színésznő.

olvass tovább

Divattervezők jótékonysági babái

  • 2013. november 28.

Idén rendezik meg 11. éve azt a jótékonysági aukciót, mely a Szudán nyugati régiójában élő Darfur-i nehéz sorsú gyermekek megsegítésére hoztak létre- és amely a Frimousses de Créateurs névre hallgat jelenleg. Ebben az évben reméli az UNICEF, hogy megdöntik az eddigi rekordokat. Az idei aukción tizenegy híres neves divattervező vesz részt különleges babáival, mint például Jean- Paul Gaultier, Lanvin , Dior , Chanel, Gucci valamint Louis Vuitton, valamint ékszerészek, művészek egyaránt. Az aukció december 2-án kerül megrendezésre a párizsi Four Seasons Hotelben.

olvass tovább

Lanvin hercegnői

  • 2013. szeptember 21.

Mesés hercegnők és hősnők- ez jellemzi a 2013-as őszi / téli gyermek kollekciót Lanvin gyűjteményéből, mely a Lanvin Petite nevet kapta. Az idei ruhákon találhatunk állat nyomatokat,de leopárdmintás csizmát is. A kislányokra tervezett ruhák igen stílusosra és elegánsra sikeredtek.

olvass tovább

Katy Perry a baromfiudvarban

  • 2013. június 26.

Az énekesnő a júliusi amerikai Vogue-ban pózol, Annie Leibovitz szemüvegén keresztül. Kell ennél több ígéret? Talán csak annyi, hogy Katy egy Lanvin couture darabban eteti a tyúkokat.

olvass tovább

Milla Jovovich a szalmakazalban

  • 2013. június 24.

Milla Jovovich a júliusi ukrán Elle divatanyágab veti bele magát az illatos, friss szénakazalba. Az öltözékeket a Louis Vuitton, a Valentino és a Lanvin biztosította. Csodáljátok meg a még mindig gyönyörű színésznő - manökent ezekben a pompás darabokban.

olvass tovább

Gengszterosztag

  • 2013. március 06.

Emma Stone megtestesítette a vérbeli gengszter barátnőt, Lanvin pedig elhozta gardróbunkba. Így most mi is azzá válhatunk, feltéve, ha akarunk.

olvass tovább

Megfizethető luxus kiegészítők

  • 2012. május 15.

Marni, Stella McCartney, Versace, Cavalli, Lagerfeld és Lanvin. Természetesen mindnyájunknak ismerősek ezek a nevek, de mi a közös bennük? Ők azok a tervezők, akiknek különleges kreációit a H&M üzletekben is meg tudtuk vásárolni egy-egy szezon alkalmával.

olvass tovább

Íme, a Lanvin téli kollekciója

  • 2011. szeptember 06.

A Lanvin téli kollekciója a nőiség jegyében készült, hiszen a lábaké a főszerep. A kollekcióban most inkább a fekete dominál, de nem kell a hűvösebb hónapokban sem lemondani vörösről vagy mustár sárgáról.

olvass tovább