Kulcsszó keresés /


Leamortizált luxusjárgányok

  • 2010. május 12.

A wuppertal-i tragikus Lamborghini baleset ismét rávilágította a figyelmet arra, hogy fejlődhetnek akármekkorát a biztonsági előírások és eszközök, az egyre erősebb és egymást felülmúlni akaró sportkocsi(gyártó)k a fizikát azért nem győzhetik le. Összetört, vagy leamortizált luxusautók következnek.

olvass tovább

Lamborghini Reventón

  • 2010. április 19.

Az autógyártásban, és különösen a sportkocsigyártásban egyre fontosabb a minél könnyebb és erősebb anyagok használata. A Lomborghini cég már ma is komoly pénzeket ölnek az extra könnyű anyagok kutatásába.

olvass tovább

Lamborghini Murciélago LP 650-4 Roadster

  • 2009. március 19.

Azoknak, akiknek a 640 lóerő nem volt elegendő, most a Lamborghini egy mini szériát gyárt le, plusz tíz lóerővel. A Murciélago LP 650-4-ből csupán ötven darabot gyártanak, garantáltan műértőknek és gyűjtőknek. És bár gyorsabb nem lesz, de exkluzívabb igen.

olvass tovább

Ed Hardy ismét Autót díszít

  • 2009. január 14.

Hollywood lassan tele lesz az ő kezük nyomával. Sztárok hordják őket, pólók millióit adják el, emellett a fél kínai textilipar őket hamisítja. Mondhatnánk, hogy nem kell ennél több. Pedig mindig van több pénz....

olvass tovább

Maserati Quattroporte Kombi

  • 2008. június 24.

A Carrozzeria Touring az 1920-as években alakult és a következő negyven évben az innovatív fejlesztéseikről váltak híressé, többek között dolgoztak a Ferrarinak, az Aston Martinnak, a Lamborghininek és a Maseratinak.

olvass tovább