Kulcsszó keresés /


Kylie Jenner hajevolúciója

A több, mint 71 millió Instagram-követővel rendelkező, legfiatalabb Jenner lány olyan sűrűn váltogatja a haja színét és formáját, mint más ember a fehérneműjét. Nem kell persze megijedni – nincs az az ember a világon, akinek a haja elbírna ennyi megpróbáltatást -, igen gyakran szokott parókákat használni, és mára már védjegyévé vált, hogy a rangosabb eseményeken, vagy éppen a szürkébb hétköznapokon nem éppen természetes színű hajkoronával jelenik meg.

olvass tovább

Ezt posztolták a hírességek a legeslegelső Instagram fotóikon

  • 2016. augusztus 17.

Az okostelefonok térhódításával együtt váltak egyre népszerűbbé a telefonos alkalmazások. Mind közül a legkedveltebb és a legtöbb ember által használt app kétség kívül az Instagram lett. 2010. októberében indult hódító útjára, ekkor készítette el legelső verzióját Kevin Systrom és Mike Krieger, de összesen kettő hónap alatt, azaz 2010. decemberére már 1 millió felhasználója volt az alkalmazásnak, fél évvel a megjelenés után pedig 5 millióra nőtt ez a szám. Az alkalmazást a Facebook vásárolta meg 2012. áprilisában 1 milliárd dollárért, amit maga Marck Zuckerberg jelentett be egy Facebook posztban. Az Instagramot ma több mint 500 millióan használják, köztük rengeteg híresség is ezen keresztül kommunikál rajongóival. Most néhány sztár legelső Insta fotóját mutatjuk meg nektek.

olvass tovább

Ennyit változtak a sztárok az első Instagram fotójuk óta

  • 2016. április 01.

Immáron több mint öt éve örvendeztetheti meg a világ egy Instagram nevű alkalmazáson keresztül különböző fotókkal az arra kíváncsi közönséget. Habár a következő hat ismert embernek a profilja nem ennyire régen aktivizálódott, 2012re azért visszanyúlik az Instagram-történelmük. Összegyűjtöttük a sztárok első képeit, és összevetettük a legfrissebbel. Ennyit változtak ez alatt az idő alatt a celebek:

olvass tovább

10 trend 2015-ből, amit jobb, ha már most elfelejtesz

  • 2015. december 17.

Mondjuk ami ebben az évben iszonyúan ízléstelen és trendi volt, az tuti, hogy viselte Kylie Jenner vagy Miley Cyrus. Vagy mindkettő. A képsorokat, ha apám végiglapozná, tuti azt mondaná az orra alatt az öreg (amit anno nekünk is, ha kifestettük magunkat kulimásszal), hogy hülye vagy te édesfiam. Ennek jegyében búcsúztassuk el a rémes divatirányzatokat 2015-ből, hátha nem jönnek vissza soha többé...

olvass tovább