Kulcsszó keresés /


4 egyszerű módszer, mellyel a gondolataid megtudják változtatni a világot

Volt olyan, hogy ugyanazt a gondolatot mondtátok ki egyszerre valakivel? Volt olyan, hogy elfogott egy hangulat, érzés valakinek a közelében, miközben az előtte lévő pillanatban teljesen máshogy érezted magad? Ha minden gondolat energia, akkor milyen erős az emberi elme, és valójában mire vagyunk képesek vele? Átélünk olyan érzéseket, érzelmeket, amelyeket szavakkal nehéz leírni. A kutyák ösztönösen tudják, ha valaki jó vagy sem. Hogyan lehetséges ez?

olvass tovább

A kutya, mint legjobb barát

A mondás úgy tartja, hogy a kutya az ember legjobb barátja, és ez tényleg így is van. Nagyon hűséges, és szófogadó társ, aki minden bajban melletted van. Ha szomorú vagy, vigasztal, ha boldog vagy, veled együtt örül. Cserébe csak annyit kér, hogy szeresd őt, és játsszál vele. Neki te vagy a mindene, a világ közepe.

olvass tovább

Black & White Dog Party újratöltve

  • 2016. szeptember 19.

Szeptember 25-én,vasárnap délután kerül megrendezésre a fekete-fehér kutyák találkozója méghozzá, az elegáns Holiday Beach Hotel régi-új kibővített udvarán, Kis Hegedűs Réka szervezésében.

olvass tovább

Így segíthetsz a rászoruló kisállatokon

  • 2016. február 02.

Mindig is szerettél volna segíteni a rászoruló kutyusokon vagy cicusokon, de eddig nem tudtad, hogyan csináld? Esetleg ez, az egyik újévi fogadalmad? Segítünk Neked, hiszen összegyűjtöttük a legjobb módszereket, amelyekkel könnyedén támogathatod a négylábú kedvenceidet!

olvass tovább

Ezért jó barátja az embernek a kutya

  • 2015. szeptember 14.

Egy Hamburgban élő német fotós, Ines Opifanti egyenesen rajong a kutyákért. Mivel Ines rengeteg képet készített már az ember legjobb barátjának tartott kis kedvencekről, hamar észrevette, hogy a kutyusok hihetetlen módon képesek utánozni gazdájuk arckifejezéseit. A fotós ezúttal megfordította a játékot, és először az ebeket kattintotta le, majd megkérte azok gazdáit, hogy utánozzák le háziállataik mimikáit.

olvass tovább

Amikor még elfért a karomban

  • 2015. május 03.

Amikor még elfértél a karomban, akkor én anya is voltam, és szülő is. Szülő voltam, mert megvettem a digitális csecsemőmérleget, hogy pontosan nyomon követhessem, mennyit gyarapodik a súlyod. De nem raktalak rá soha, talán egyetlen egyszer csak, mert ruháidból kibontva, mindig keservesen, vigasztalanul sírtál. Akkor anya voltam, mert nem akartam a könnyeidet, és fájdalomtól torz, sírástól vörös arcocskádat látni. A szülő, tudod, pontosan feljegyzi egy füzetbe a súlygyarapodást, és a babáját a három óránkénti szoptatásra kondicionálja, mint a kutyákat, akik pavlovi reflexszel topognak az etetőtál előtt, ha a csengőt hallják. Ó, én nem kondicionáltalak semmilyen reflexre, hanem inkább félálomban végtelenszer megetettelek, fityiszt mutatva az összes gyermekgondozás-gurunak, hahó, doktor Spock és Suttogó, a mi tüdőnk úgy erősödik, hogy nem sírunk feleslegesen, kár a rengeteg felesleges feszültségért, Önök nem tudták?

olvass tovább