Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: Így viselnénk a korall színt

Bár nincs túl sok lehetőségünk tavaszi outfiteket viselni, hiába egyre jobb és jobb az idő, azonban álmodozni azért szabad, sőt, jelen körülmények között kifejezetten szükséges is. Így most azt szeretnénk megmutatni, hogy hogyan viselnénk a korall színt, ha éppen minden rendben lenne a világban.

olvass tovább

A szezon legstílusosabb kiegészítői - Calvin Klein Bubbly

  • 2019. október 19.

A Calvin Klein új, Bubbly névre keresztelt kollekciójában a gömbök és kőrívek játéka összecseng viselőjük érzelmeivel és emlékeivel. A CK ebben a formában hozza el számunkra az idei szezon egyik legnagyobb trendjét, a gyöngyöt. Ezek az ékszerek klasszikus témához nyúlnak vissza, mégis harmóniát teremtve a mai anyagokkal és trendekkel. Az ékszerek ónixból, korallból, gyöngyből és rozsdamentes acélból készültek.

olvass tovább

Bakancslista: Hőlégballonozás Kappadókiában

  • 2017. április 24.

Ha már egy valamire való “20 dolog, amit meg kell tenned huszonévesen” vagy “30 dolog, amit ki kell próbálnod 30 előtt” vagy hasonlóan találékony listához is volt szerencséd (?), akkor a Nagy Korallzátonynál búvárkodás, a kínai nagy fal felkeresése és a Macchu Pichuhoz vezető inka út végigcaplatása mellett egész biztosan találkoztál már a kappadókiai hőlégballonozással is.

olvass tovább

Újdonságok: 2014-es nyári sminkkollekciók

  • 2014. június 10.

Ismerd meg hat fantasztikus márka nyári sminktermékeit, amelyek az aranylóan szikrázó napsütés, a csillogó mélykék tenger és vibráló korallok hangulatában születtek, hogy igazi melegséget varázsoljanak az arcodra is!

olvass tovább

Rachel Roy 2011-es női kollekció, előzetes

  • 2010. július 23.

Rachel Roy 2011-es női kollekciójának előzeteséről is azt tudjuk mondani, amit eddig. Meglátjuk mi sül ki belőle, egyelőre még kissé koncepciótlannak tűnik, ámbár van pár jegye, ami meghatározó lesz a jövőben. Stílusának megfelelően Roy gyakran használ horgolt anyagot, itt is találkozni fogunk pár ilyen darabbal, meghatározó színek az elefántcsont, a kobalt, az anemóna, és a tűzkorall.

olvass tovább

Save the Oceans kampány a H&M és a WWF részvételével

  • 2010. május 11.

A környezeti problémák egyre sürgetőbbé válásával egyidejűleg a H&M egy új kollekciót vezet be, amelynek bevételéből a WWF délkelet-ázsiai Korall-háromszög területén végzett munkáját kívánja támogatni. A biopamutból készült, tengeri élőlények által inspirált mintájú pólókból  és ujjatlan felsőkből álló kollekció májusban érkezik az üzletekbe.

olvass tovább