Kulcsszó keresés /


Fashion Designer-ből Vénuszi Nagykövet és Beavató papnő. Anaiya Sophia Magyarországon.

  • 2019. szeptember 24.

Hogy lesz Björk, Madonna, Prodigy és az All Saints megasztárok ruhatervezőjéből a Rózsa vonal beavató papnője, elismert író és vezető kutatója a nőiesség és a szakralitás témájának, tanár, 6 könyv szerzője, több 1oo workshop, konferencia előadója? Ezrek alkalmazzák gyakorlatait, több százezren gyógyultak már munkásságát követve. A nemzetközi piacokon a Womb Wisdom című könyve által vált sikeressé és most itt Magyarországon egy igazi, a szakralitás témájában mesterműnek számító könyve jelenik meg végre Sacred Sexual Union címmel.

olvass tovább

Mi a siker titka? Gyakran a válsághelyzetek hozzák a legnagyobb lehetőségeket

  • 2017. február 28.

Budapest, 2017. február 28. – A sikerhez elengedhetetlen a győzni akarás, hiszen a krízishelyzetek sok esetben kiváló lehetőségeket is teremtenek – fogalmazott Litkey Farkas vitorlázó a napokban első alkalommal megrendezett YEL konferencián. Az eseményen olyan további sztárelőadók is részt vettek, mint Pál Feri Atya, Rubint Réka és Fenyő Iván, akik a siker lélektanáról, a motivációról és a tudatosságról beszéltek.

olvass tovább

Az ENSZ napja

  • 2015. október 24.

Az ENSZ létrehozását a II. világháború alatt a fasizmus ellen küzdő nagyhatalmak határozták el a béke biztosítása érdekében. Az alapokmányt 50 állam írta alá 1945. június 26-án, a San Franciscó-i konferencián. Hatályba 1945. október 24-én lépett, miután az Alapokmányt az öt nagyhatalom (Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Franciaország, Kína és a Szovjetunió), illetve a többi aláíró állam többsége ratifikálta. Ennek a napnak az évfordulóját 1948 óta az ENSZ napjaként ünnepeljük.

olvass tovább

Erőnléti konferencia - idén is izgalmas volt!

  • 2015. május 14.

Idén is sikeresen zárult a Május 8-án megrendezésre kerülő Nemzetközi Erőnléti konferencia. Legújabb trendek ? Az utánpótlásedzés milyen módon változott? Tapasztalatok neves sportolóktól? Ezekre is választ nyújtott a konferencia

olvass tovább

Hogyan öltözzünk, ha felsővezetők vagyunk?

  • 2014. október 13.

A minap egy üzletembereknek évről évre megrendezett konferencián adhattam öltözködési tanácsokat, természetesen érintettük az öltözködés alapvető hármas szabályát: nevezetesen ki a személy, mi a helyszín és mi a kommunikálni kívánt üzenet.

olvass tovább

Férfiak, akik semmit sem szégyellnek

  • 2014. szeptember 06.

A sikeres férfinak több tipusa létezik. Az egyik csendben építi a karrierjét, inkább intellektuális beállítottságú, érzelmes típus, az a fajta ember, akit nem látni éjszakai bárokban, mert konferenciákra jár, a családi hagyományok szerint él.

olvass tovább