Kulcsszó keresés /


Egy jól működő kapcsolatért tenni kell, nem magától érik be

  • 2024. március 12.

Lássuk be, ha az ember komoly kapcsolatban él, a szerelem, és a rózsaszín köd mellett előbb vagy utóbb megjelennek a problémák is. És rájövünk, hogy egy jó kapcsolatban bizony van meló bőven, tudatosan, közösen kell tennünk azért, hogy tartós és jól működő legyen. Az alábbi listában azokat a pontokat gyűjtöttük össze, amik bizonyítottan javára válhatnak minden párnak!

olvass tovább

Ne pazaroljuk egymás idejét feleslegesen

  • 2023. június 28.

Ha nem állsz készen egy kapcsolatra, semmi gond, tényleg. De kérlek ne húzd más ember idejét és ne csináld ki lelkileg, azért, mert te nem tudod eldönteni, hogy mit akarsz, elsősorban saját magadtól. Sok potenciális szerelemmel találkozunk ugyanis életünk során, akik papíron ígéretesek, de túl éretlenek ahhoz, hogy komoly kapcsolatba lépjenek. És ezzel nincs is semmi gond, csak akkor ismerjük fel, hogy készen állunk-e vagy sem.

olvass tovább

Ezért nem fogok elköteleződni- levél a férfitől

  • 2023. június 19.

Valakinek pontot kell tennie a találgatások végére. Hogy miért is képtelen néhány férfi meghozni a döntést, miszerint mostantól komoly kapcsolatban akar élni. Hogy miért van az, hogy bár papíron minden tökéletes lenne, még sem tudják kimondani, hogy igen, mostantól ez a lány az egyetlen.

olvass tovább

Mi számít a férfiaknak, ha valóban komoly kapcsolatot keresnek?

  • 2023. április 28.

Nem egyszerű manapság a sok kevert jelzés között kiigazodni olyan téren, hogy a másik fél vajon komolyan veszi-e az ismerkedést. Sőt azt gondolnánk, hogy a férfiaknak nincsenek akkora elvárásaik, vagy csak a külsőségekre korlátozódnak. Tévedés! Most őket kérdeztünk arról, hogy mégis mi az, ami sokat nyom a latban, ha komoly kapcsolatot keresnek:

olvass tovább

10 tipp, hogyan tedd a testmozgást rutinná

Te is olyan vagy, aki elkezd edzeni, majd kihagy pár hónapot, utána ismét visszatér, majd megint kihagy egy-két hónapot? Én pont így vagyok a vegán diétákkal. Viszont a jobb egészségi állapot eléréséhez éppolyan elengedhetetlen a rendszeres testmozgás, mint az egészséges táplálkozás, a kielégítő alvás és a fogmosás. És itt a hangsúly a rendszerességen van. Szóval hogyan alakítsd a se veled, se nélküled kapcsolatod a testmozgással egy elkötelezett, komoly kapcsolattá? Kövesd ezt a tíz tippet!

olvass tovább

Ha a nő kezdeményez, akkor a férfi csupán megadja magát?

Ki kezdeményezze a randevút? Hibát követ –e el a nő, aki egyértelműen kezdeményez? Párkapcsolati elvárások terén ma igen eltérők a vélemények, mégis a hagyományos szerepek még mindig belénk vannak kódolva, és tudatosan, vagy tudattalanul szeretünk ezektől nem eltérni. Egy okos nő megtalálja az egyensúlyt, vagyis patikamérleg-pontossággal tudja, hogy mennyire tárja fel önmagát és érzelmeit, mennyire fusson a férfi után, és milyen határozottság az, ami még nem riasztja el őt.

olvass tovább

Akik még nem állnak készen egy kapcsolatra

  • 2020. augusztus 20.

Elméletileg nincs másra szükséged, mint találni valakit, aki osztja a nézeteidet és szeret téged olyannak, amilyen vagy. De a valóságban az, hogy megtaláljuk ezt a különleges embert, az egyik legkeményebb kihívás. Sok potenciális szerelemmel találkozhatsz, akik papíron ígéretesek, de túl éretlenek ahhoz, hogy komoly kapcsolatba lépjenek.

olvass tovább