Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselj ősszel kockás nadrágokat

Bár alapvetően a legtöbben farmernadrágot szoktunk viselni a hétköznapokban, azonban mi szeretnénk arra buzdítani mindenkit az őszi szezonban, hogy mindenképpen egészítse ki a ruhatárát egy kockás nadrággal. Akár elegáns, akár laza szettekhez is tökéletes alap lehet, meg is mutatjuk, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: őszi kedvencünk a kockás nadrág

Itt az idő, hogy elpakoljuk a szekrénybe a kedvenc farmer shortjainkat, és elkezdjük felkészíteni a gardróbunkat az őszi szezonra. A mi kedvenceink idén egészen biztosan a kockás nadrágok lesznek, amelyekkel nagyon jól mutatnak basic darabokkal, és a legegyszerűbb összeállításokat is képesek feldobni. Mutatjuk, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj kockás nadrágokat

A kockás nadrágok üdítő változatosságot vihetnek a farmernadrágokkal és fekete színnel teli mindennapokba. Inggel, pólóval, magassarkúval, csizmával, sőt még sportcipővel is egyaránt jól mutat, ráadásul rengeteg választási lehetőségünk van a színek tekintetében is. Mutatjuk a kedvenceinket!

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj kockás nadrágokat idén ősszel

  • 2017. október 31.

Az idei ősz vitathatatlanul legtrendibb darabja a kockás nadrág, amellyel egyszerre lehet a megjelenésünk csinos és laza. Ezzel a nadrággal most biztosan nem foghatunk mellé, hiszen divatos és stílusos, emellett pedig egy igazán időtálló darab. Éppen olyan tökéletesen mutat bőrdzsekivel, mint ballonkabáttal vagy blézerrel, mutatjuk is, hogy szerintünk hogyan érdemes viseli!

olvass tovább